Image by Jordane Mathieu

PARTY MENU

A. - 20 EUR no personas

Apkalpošana  +10%, minimālais personu skaits – 10 cilv.

Uzkodas :

·         Grieķu salāti  

·         Klasiskie Cēzara salāti ar vistas krūtiņu

·         Humuss ar dārzeņiem

·         Gaļas un siera plate

·         Augļu plate

 

Pamatēdieni pēc izvēles:

·         Vistas fileja baltvīna mērcē ar ceptiem kartupeļiem un sēnēm

·         Jūras velšu pasta

·         Risotto ar sēnēm un Dor Blue sieru

 

Deserts - Mini kūciņas

B. - 25 EUR no personas

Apkalpošana  +10%, minimālais personu skaits – 10 cilv.

Uzkodas :

·         Salāti ar jūras veltēm  

·         Kazas siers ar ceptām bietēm

·         Klasiskie Cēzara salāti ar vistas krūtiņu

·         Laša gravleks

·         Mezē plate (gala, siers un dārzeņi)

·         Humuss ar dārzeņiem

·         Vistu aknu pastēte  

  

Pamatēdieni pēc izvēles:

·         Grilēta cūkgaļas kakla karbonāde ar kartupeļu gratēnu un sēņu mērci

·         Jūras asara fileja ar Salsa Verde un burkānu biezeni

·         Paelja ar dārzeņiem un kazas sieru

 

Deserts - Lavas kūka ar sāļās karameles pildījumu

C. - 30 EUR no personas

Apkalpošana  +10%, minimālais personu skaits – 10 cilv.

 

Uzkodas :

·        Kraukšķīgie ledus salāti ar kūpinātu vistas krūtiņu un mārrutku mērci   

·        Pupiņu mix salāti ar kraukšķīgu bekonu un zaļo Aioli

·        Zaļie salāti ar cigoriņiem un fenheli ar citrusu Vinegar mērci  

·        Marinēti dārzeņi

·        Gaļas un siera plates

·        Kazas siera krēms brule

·        Foreles filejas gravlaks   

  

Pamatēdieni pēc izvēles:

 ·        Grilēta vistas fileja  ar grilētiem dārzeņiem un Gravy mērci

·         Liellopa gaļas rostbīfs ar jaunājiem kartupeļiem, grilētu kukurūzu un meža ķiploku salsu

·         Grilēta uz oglēm foreles fileja ar brūnājiem rīsiem un baltvīna mērci

 ·        Risotto ar kūpinātām sēnēm un Dor blue sieru  

 

Deserts

 - Lavas kūka ar aveņu pildījumu

- Siera zemeņu kūka

Galds “Krievu” stilā - 45 EUR no personas

Apkalpošana  +10%, minimālais personu skaits – 10

 

Uzkodas :

·        Klasiskie gaļas salāti   

·        Siļķe kažokā

·        Grieķu salāti   

·        Foreles gravlaks ar paipalu olām un ikriem

·        Vistas gaļas pastēte ar sīpolu čatniju

·        Liellopa mēle ar zaļo Aioli

·        Ķiļavu maizītes ar olu krēmu

·        Melbas tasts ar kūpinātu foreli, kapēru-citronu krēmu un foreļu ikriem

 ·       Sālijumi

    

​Pamatēdieni pēc izvēles:

·         Teļa vaigi ar kartupeļu gratēnu, kraukšķīgu bekonu, ceptām baravikām un sarkanvīna mērci  

·         Pīles fileja ar pērļu kuskusu, marinētu fenheli un apelsīnu baltvīna mērci

·         Mencas fileja ar karamelizētiem burkāniem, artišoku biezeni un baltvīna mērci  

 ·        

Deserts - Karameļu vai šakolādes fondants ar saldējumu un ogām

Screenshot 2020-05-11 at 19.19.30.png