Jauns

2gab/daudz Jaunu Oriģinālu Panasonic CR1025 CR 1025 3 V Litija Pogas Bateriju Monēta Šūnu Baterijas

€3.71 €2.45

Pievienot grozam


SKU: #w10092

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Nominālais Spriegums: 3V
  • Izmērs: 10.0 X 2.5MM
  • Zīmola Nosaukums: Panasonic
  • Modeļa Numurs: cr1025
  • Nominālā Jauda: 30mah
  • Baterijas Tips: Li-ion

Specifikācijas: Modelis: Panasonic CR1025 Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Spriegums: 3 V Diametrs: 10,0 mm Augstums: 2.5 mm Ķīmija: Li-ion Izcelsmes Vieta: Indonēzija Iepakojums: 2gab CR1025 akumulatora 100% oriģināls izgatavots Indonēzijā PD: ražošanas datums ir pastāvīgi atjaunināta Produkta Displejs:

Pircēji draugam vajag pievērst uzmanību

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums izvēlēties pareizo piegādes metodi un pievienot tiesības piegādes adresi, ja jūs vēlaties, lai pārslēgtos uz citu piegādes adrese, Lūdzu, atstājiet masāža ar mums.

1.post aviopastu: Parasti, vienums tiks nosūtīti no laikā 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad saņēmuši jūsu maksājumu.Tas var aizņem 10-15 darba dienas ( reģistrētu aviopastu ), lai ieradies jūsu mājās vai birojā.

2.EMS parasti aizņem apmēram 6-13 dienas, Ja attālā reģionā, tas var aizņemt ilgāku laiku, lai ierastos.Ja pircējs?s custom iemesla dēļ.Tas būs nedaudz ilgāk laika.

3.DHL.UPS.TNT.Fedex parasti ilgst aptuveni 4-6 dienas.Ja attālā reģionā, tas var aizņemt ilgāku laiku, lai ierastos.Ja pircējs?s custom iemesla dēļ.Tas būs nedaudz ilgāk laika.

Atgriešanās Politiku Nopietns pircējs, tikai.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu ierīce var to izmantot, pirms jūs cenu.Visi pārdošanas ir galīgs pēc izsoles beigām.Ja prece ir bojāta ierodoties, jums ir jāinformē mūs ne ilgāk kā 72 stundu laikā pēc saņemšanas produktu, vai mēs esam spējīgi lai apmainītos ar to par jums.Mums nav atbildīgs par jebkādu fizisku kaitējumu vai bojājumu, ir / ir rezultāts, pircējs ļaunprātīgu izmantošanu.Pircējs ir atbildīgs maksāt atgriešanās kuģniecības maksa.Ja prece ir bojāta, to var apmainīt, vienkārši atgriezt to 2 nedēļu laikā pēc ierašanās pilnu kompensāciju, ir mazāks visas kuģniecības un pārkraušanas maksu.Visi atgriežas, jāatļauj ar mums rakstot pirmā un visas preces atpakaļ jābūt oriģinālajā iepakojumā un Labā stāvoklī.Pretējā gadījumā atgriešanās tiks noraidīts, un NEKĀDA KOMPENSĀCIJA nav paredzēta.

BIEŽI UZDOTIE JAUTĀJUMI

1.Tas kopējo cenu par savu mobilo tālruni?Jā, mēs piedāvājam bezmaksas piegāde.tas ir kopējais cenu par mobilo tālruni.bet cena nav iekļauti pasūtījuma nodokli. 2 .Kāda ir garantija ar savu pruduct?

Parasti, ārā produkts ir pus gadu vai gadu garantija. 3. Man nav saņēmis mobilo tālruni, vai es neesmu apmierināts ar mobilo telefonu.ko es varu darīt?

Cienījamais pircējs, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.Kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot www.olivers.lv ziņu vai e-Pastu.Mēs atbildēsim jūsu e-pastu 24 stundu laikā.Izņemot valsts svētku Dārgie draugi, Jūsu novērtējums liels iedrošinājums mums, mēs vienmēr ņem augstas kvalitātes ātrgaitas maksājumus, lai nosūtītu produkciju mūsu galvenais mērķis.

Tagi: cr x creality, kaste cr 2430, vl 1220 akumulators, varta cr1225 3 v baterijas, 377a bateriju akumulators, akumulatora lr66, vl2020, akumulatoru baterijas cr2430, baterijas cr2450, bmg klons.