46CM ES/US/AU/AK Ūdensizturīgs RGB LED Akvārija Gaismas Zivju Tvertnes Zemūdens Bārs Caurule Ūdens Gaisa Burbulis Lampas Aerobika Skābekļa

€22.77 €15.94

Pievienot grozam


SKU: #w101849

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Strāvas Spraudni: ES MUMS plug
  • Jauda: 4W
  • Fixure: Clip-on
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: DOCEAN
  • Piezīme: Gaisa Sūknis Neietilpst
  • Platums: As description

Produkta Apraksts

Šis produkts ir jaunākās energoefektīvu dekoratīvais apgaismojums,plaši izmanto zivju tvertnēm,rezervuāriem,rockeries,mājdzīvnieku būros un citi .Tas ļauj nodrošināt skābekļa zivīm.RGB krāsu mainās led bar var padarīt jūsu tvertne izskatās ļoti skaisti,jūs varat mainīt krāsu atkarībā no jūsu garastāvokļa,un jūsu zivīm un rāpuļiem redzējis, kur viņi ir peldēšana vai pārvietošanu.

Pilnībā ūdensizturīgs LED bar dizains, nodrošina skābekļa zivīm.

Nāk ar 24Key tālvadības pults.Kontrolieris ietver piedāvā 16 krāsas/ fedings/ dimming,utt., kas creat skaistu efektu akvāriju.

Jūs varat arī mainīt krāsu, ar slēdzi,gadījumā, ja jūs nevarat atrast tālvadības pults.

Augstas kvalitātes 5050 SMD čipus augstas gaismas atdeves un labu tehniskās apkopes ,super spilgti.

Zems enerģijas patēriņš & Videi draudzīgi.

Lielāku Spilgtumu un ilgāku mūžu .

Plug & Play, viegli darboties.

Drošas un uzticamas.Zema sprieguma jauda(12V tikai),droši izmantot

Jūs varat izmantot 2 vai vairāk led bāri lielāku tvertni ar vienu tālvadības pulti.

Specifikācijas:

1)Krāsu gaismas: RGB (16 krāsas, kā arī dažādas vīšanas sekas)

2)Izmēri Led Bar: 27SMD:46cm

3)Spriegums: 100-240V 50/60Hz (piemērota 220-240V elektrības piegādes valstīs)

4) Darba asorti vienu vai divvietīga kontaktligzda/urbumu gaisa sūknis (Nav iekļauts gaisa pumpis, Ja jums ir nepieciešams, burbuļi, jūs varētu nopirkt gaisa sūkni, lai izveidotu savienojumu lampas, lai burbuļi , tad burbuļi nāk ārā no mazo caurumu lampas.Taras burbuļi ir atkarīgs no jūsu gaisa sūkni, nevis gaismu. )

Strāvas Spraudni:EU/US/AU/UK Plug

Paketē iekļauts:

1X Led Burbulis Gaismas

1X Caurule

1X Plug

1X 24Key Tālvadības

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 15 dienu laikā no rīkojuma.

3) Ja jūs nevarat checkout pēc Pasūtījuma tuvu, lūdzu, Vēlreiz-lai un kases.

4)Ja jūs varat atļauties maksāt, izmantojot šo darbību, lūdzu, sazinieties ar mums vai www.olivers.lv klientu apkalpošanu.

Ja jūs nezināt, kā veikt maksājumu ,lūdzu, noklikšķiniet šeit:

Sūtījumu

Visi Vienumi tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā, kad pilns maksājums ir pārbaudīts.Mēs izvēlēties ātrāko nosūtīšanas veidu, kas pamatojas uz dažādām valstīm.Tāpēc dažreiz var pamanīt, ka sūtījuma veids ir atšķirīgs no tā, ko esat izvēlējies.Bet, lūdzu, neuztraucieties,Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus aizsardzības laiku, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs pārbaudīsim, un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli.Dažreiz varbūt nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās.Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundu laikā, lūdzu, sazinieties ar savu miskasti pasta kastē.Baudīt jūsu iepirkšanās...

Lūdzu, lūdzu, iepazīstieties ar piegādes laiku un ļauj pietiekami daudz laika, lai piegādes.Jebkuru problēmu, par piegādi, lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums, vispirms, pirms atvērt lietā vai atstāj sliktas atsauksmes.Mēs ticam, ka mēs varam strādāt jums kopā, lai padarītu darījumu labāko.Paldies!

Garantijas laiks

Atgriešanās:

Ja postenis DOA(Dead Ierašanās),Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā,Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ

Nosūtīt vai Kompensāciju

Ja jums ir problēmas ar šādu problēmu, lūdzu, Sazinieties ar Mums nekavējoties !

Objektu arriver tiks sadalīti

Jūs nesaņemat preci

Zaudējis Gabalu

Saņemt nepareizu preci, Lūdzu, neuztraucieties !!!Mēs esam godīgi Pārdevēji,mēs organizēt, lai nosūtītu vai izmaksāt jums.Lūdzu, nav darīt tālāk rīkoties, pirms Sazināties ar Mums :

atstāt neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite

1, 2, 3 zemas pakāpes Atsauksmes

Atvērt strīdu Šīs rīcības visi var nogalināt mūsu kontā un nevar būt pretēja, tāpēc lūdzu, izmantojiet to uzmanīgi mēs tiešām novērtējam to.

Atsauksmes

PAR MUITAS NODOKĻU UN MAKSĀJUMU

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles / pērk.

Par mums

1. Visiem produktiem mūsu veikalā var jaukt!

2. Mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības visi laipni gaidīti!Jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai iegūtu plašāku atlasi!

3. Jebkuru pieprasījumu, pls sazinieties ar mums, mūsu atbildēsim 24 stundu laikā.

Tagi: bārs led, burbulis led, lampas par grāmatu, akvāriju zivis live, burbulis stikla lampas, krāsu lēcas, gaisa akvārija sūknis, akvāriju led, aqurium led, akvāriju augu led.

Recenzijas

Borodach 77
2020-11-17
5/5
VISS lieliski.