OneTigris SPARTAS Taktiskā Veste Grūti/Ballistisko Plate Carrier par Airsoft Molle CS Veste

€92.43 €73.95

Pievienot grozam


SKU: #w102505

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vidukļa Izmērs: Līdz 59"/150cm
  • Svars: 2.8lb/1280g
  • Preci: SPARTAS Taktiskās Vestes
  • Veste izmērs: 33cm*27.5 cm*2.5 cm
  • Zīmola Nosaukums: ONETIGRIS
  • Sezona: Rudens
  • Materiāls: 1000D Neilona
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Maks. loksnes izmērs: 10x12inch(25x30cm)
  • Dzimums: VĪRIEŠI

Kāpēc Izvēlēties OneTigris SPARTAS Taktiskā Veste?Minimālisma izvēli par airsoft veste un cieto/ballistisko plāksnes pārvadātājs, kas raksturo izturīga 1000D neilona, kas ir papildu izturīgs, netīrumus un/ūdens/nodilumizturīga, novēršot visus nebūtiskiem funkcijas, turot to ļoti funkcionāla.Tā ir viena izmēra, lai ietilptu lielākā daļa ķermeņa tipiem ar pilnu koriģējamība un elastību, lai uzlabotu mobilitāti lietošanas laikā, UTX-Duraflex quick-release sprādzes, lai paātrinātu efektivitāti, un jums ir arī 6 rindas MOLLE/PALS stila pinuma, ar iebūvētu matching cilpas materiāls 3 rindas iespēja plāksteris vai ID paneļa pielikumu.Tur vilkt turekli augšā ar noņemamu anti-slip polsterēta plecu polsteri ar āķi un cilpas gidi.Kaut arī mēs saglabātu to pamata, un minimālu, SPARTAS ir viss, kas jums nepieciešams.OneTigris SPARTAS Taktiskā Veste 1000D Neilona būvniecības izturību un netīrumiem/ūdens/nodilumizturība Der 10x12 grūti plāksnes/ballistisko plāksnes Viens izmērs der lielākajai daļai ar pilnu koriģējamība un integrēta elastīga vidukļa siksnas piedāvā mobilitātes un omulīgs fit UTX-Duraflex® ātrās atbrīvošanas sprādzi, lai nodrošinātu ātru on/off jomā MOLLE saderīgs ar 6 rindas MOLLE/PALS pinumiem add-ons Cilpas materiāls augšpusē 3 rindas no pinumiem, plāksteri vai ID paneļi Top velciet rokturi un noņemama anti-slip, polsterētām plecu polsteri ar āķi un cilpas ceļveži Sprādzes drošu priekšējo un aizmugurējo daļu ar ātrās atbrīvošanas vidukļa siksnas Ieteicams airsoft, stiprums apmācību, utt.Specifikācijas Materiāls: 1000D Neilona, UTX-Duraflex® Sprādzes, Izmēri: 13"(L)*10.8"(W)*1"(D)/33cm*27.5 cm*2,5 cm, Vidukļa Apjoms: līdz 59"/150cm Svars: 2.8 lb/1280g Krāsa: Melna komplektā Ietilpst OneTigris SPARTAS Taktiskā Veste *1 OneTigris Sarkanu Logo Plāksteris *1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums IR SASKAŅOT savu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, Ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.olivers.lv.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.

Tagi: otv, bruņu plāksne, lēcas ballistisko, pārvadātājs plate, taktika veste, gaisa pistoli, bruņu vairogs, airsoft gun, maisiņš onetigris, tactique gilet.