LED Izgaismotais Piepūšamās Sniegavīrs Gaisa Sūknis, Nakts Lampas, Ziemassvētku Rotājumi Milzu Santa Claus ar Kruķiem Ziemassvētki Aksesuārus Apdare

€22.41

Pievienot grozam


SKU: #w102972

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Sniegavīrs Lelles
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Piepūšamās Santa Claus Nakts Gaisma Attēls Āra Dārza Rotaļlietas
  • Dropshopping: Atbalsts
  • Iepakojums: Nē, Dāvanu Kastē
  • Iestatīt Tipu: No
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No

Aizzīmju Punktiem:

1、Ātri Inflācija: Šajā Ziemassvētku piepūšamās sniegavīrs var būt izpūstas pēc dažām sekundēm.Tāpēc, ka tā ir ļoti liela, lūdzu, ņemiet stāv kaut kas pūš.Ventilatora ir izstrādāta ar lietus pārsegu, lai novērstu ūdens iekļūšanu. 2、Gudrs Dizains un LED Apgaismojums: milzīgs piepūšams Santa Klauss nāk ar cute dāvanu maisu.Iebūvēta spilgta LED gaismas dos saviem bērniem saldu Ziemassvētku sapnis. 3、Viegls un Izturīgs: Izgatavots no ūdensnecaurlaidīga poliestera audums ar smalku izšuvumu. 4、Viegli Uzstādīt: kvadrātveida kaste ir labi iepakots, viegli uzglabāt un ietaupīt vietu. 2 troses un 4. zemes nagiem var saglabāt piepūšamās un stabila, un stāv jūsu Ziemassvētku pagalmā. 5、Iekštelpu un Āra Apdarei: Ziemassvētku dāvana bērniem.Svētku Ziemassvētku lelle ir piemērots jebkuram gadījumam.

Specifikācijas:

Nosaukums: Piepūšamās Ziemassvētku Sniegavīrs Materiāls: poliestera audums Izmērs: apmēram 1.5 m/59.06 gadā augstums

Iepakojuma Saraksts:

Piepūšamā Lelle*1 Ventilators*1 Transformators*1 Rotējošo Laternu*1 LED indikators*4 Zemes plug*4 Pull Virve*2

null

Tagi: gaismas piepūšamās sniegavīrs, liels sniegavīrs apdare, gaisa pils, jaunais gads kulons, instrumentu kastes dekors, goblins sniegavīrs ziemassvētku, santa clau, santa claus, sniegavīrs, klipi ziemassvētku led, neona santa claus.

Recenzijas

M Wijnen
2021-02-10
5/5
top, works well
Breynert
2020-10-28
5/5
Beautiful and very fast delivery