16 Ātrumiem Mini Bullet Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm G Spot Klitora Stimulators Silikona Vibrējošais Ola Pieaugušo Masturbācija Massagers

€9.54 €7.63

Pievienot grozam


SKU: #w103351

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Neķītrs Attēlu: No
  • Akumulators: AAA
  • Vienuma Tips: Vibratori
  • Veids: Lode
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: erotic toys
  • Modeļa Numurs: 80ABCD
  • Materiāls: Silikona
  • Zīmola Nosaukums: LEVETT
  • Seksuāli Divdomīgs: No

LEVETT 16 Ātruma Lodi Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm G-Spot Klitora Stimulators Vibrējošais Pieaugušo Lūpu krāsas Dildo Seksa Produkti Veikals

Tips: Stimulācijas vibrators Funkcijas: 1 Motors,16 vibrācijas režīmi Materiāls: Medicīniskais Silikons Īpašības: Ūdensdrošs / Ftalāts Bezmaksas Izmērs: Stils A 117*25*21mm; Stils B 100*23*18mm; Stila C 100*24*23mm; Stila D 106*29*26 Baterijas: AAA Iepakojums: Diskrēta iepakojums, iepakojuma un marķējuma nebūs nekādu seksu vārdus.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Laipni Atgādinājums:

Parasti mēs izmantot Konfidenciālu Iepakojumā, lai aizsargātu jūsu konfidencialitāti.Nav zīmola, ne logo, ne satura apraksts uz iepakojuma, tikai deep color express maisiņā vai kastē.Tīrīšanas līdzeklis pamatīgi pirms un pēc katras lietošanas.Nelietot ar jebkādu atvērtu brūču, ādas radušās plēstas brūces, vai pietūkušas vai iekaisuši jomā.Pārtraukt lietot, ja ir sāpes vai diskomforts attīstās.

Maksājuma

1, Alipay ir pieejams. 2, Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 3, Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: cridet kartes, T/T. 4, Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 5, norādiet savu īpašo pieprasījumu (krāsu iepakojumiem utt.).

Piegāde:

1, Produkti tiek piegādāti no Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts, sasniedzot lielākā daļa valstu 9-25 darba dienu laikā. 2, Piegādes laiks atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz pat 30 dienām.

Otherpolicies:

1, Mums nav atbildīgā par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 2, Mums atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav apmierināti. 3, Visi ziņojums būs jāatbild 1 darba diena.Ja jums nav saņēmis mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk. 4, Nopietns pircējs, tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat ar visiem produktu.

A: Atbildi uz jautājumu iepriekš.

Par Mums

Dekodēšanas jūsu ķermeņa noslēpums!Iepazīsim mīlēt un Baudīt Rotaļlietas Kopā!Tas ir LEVETT.Nodarbojas ar pieaugušo seksa rotaļlietas, nozares, sākot ar 2010., LEVETT sākt no HK un USA.Mums ir daudz ideju un testings par to, kā iegūt orgasmu.Viens no mūsu produktu, Itouch, tas spēcīgs vibrators ar 4 motori tika izstrādātas un pārbaudītas, Kanādā, 18, 20 testētājiem sasniegt orgasmu, 2 minūtes,.Tas dod mums pārliecināti, tiesības veids, kā attīstīt vairāk rotaļlietas, lai palīdzētu klientiem mīlu mīlēt un baudīt dzīvi.Levett dizains izpriecu meklētāju, šajā specialitātē vibrators ir veidots, lai bez jūsu ķermeni un dvēseli.Ar žirgts līknes sniegs plašu elastību un dinamiskā jauda būs aktivizēt savu ķermeni.Tagad mēs esam ļoti lepni, ka starptautiskā slaveno zīmolu.Mēs koncentrējamies uz efektīvu pakalpojumu, turpinot nodrošināt patērētājus ar augstas kvalitātes un intīmās rotaļlietas.

Tagi: vibratori silīcija sieviete, vibe mini vibrators, dzimums vīrietis, modinātājs dzimums, seksa rotaļlieta, vibrators miniatūras, vibrat, lode olu, burtplug, LEVETT.

Recenzijas

Johnnymagic06
2020-12-16
3/5
No comment