250pcs Liekami Metāla Eiropas Stila Bezšuvju Naglu Sienā Naglu Foto Rāmis Kulons Āķis Stiepļu Trošu Set Āķiem Karājas Komplekts

€8.23 €4.03

Pievienot grozam


SKU: #w103743

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Nē. Āķi: >10
  • Materiāls: Alumīnija
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Iepakojuma Lielums: 250pc Āķa Komplekts Iezīme: 1. Šis Ir 250 Foto Rāmis Āķa Skrūvēm, Kas Ļauj Jums, Lai Apmierinātu Ģimenes Vai Biznesa Vajadzībām. 2. Izgatavots No Augstas kvalitātes Metāla Materiālu, Tas Var Atbalstīt Daudzus Gadus.Aprīkots Ar Dažādām Formas Non-marking Naglas Skrūves Un Āķi.Jūs Varat Izrotāt Vai Pakārt Jūsu Fotogrāfijas Vai Gleznas Ar Koka Vai Plastikāta Rāmji, Simboli Vai Dekoratīvie Paneļi. 3. Piemērots Glabāšanas Kastē, Kas Padara To Vieglāk Atšķirt Naglas Un Skrūves No Katra Specifikāciju. 4. 250 Gab Āķis Iestatīt, Lai Apmierinātu Savas Ģimenes, Skolas Vai Uzņēmuma Vajadzībām.Specifikācija: krāsa: Zelta. -materiāls: Metāls. -iepakojuma Lielums: 17.8*10.5*2.3 cm/7*4.1*0.9 collu Atgādinājums: 1. Visas Bildes Ir Profesionāli Krāsa-kalibrētas, Bet Sakarā Ar Dažādu Apkārtējo Gaismu Un Dažādas Displeja Uzstādījumus, Var Būt Dažas atšķirības Starp Attēliem Un Objektiem, kas Jūs Redzēt.Lūdzu, Saprast. 2. Dati Tiek Manuāli Mēra, Tur Var Būt Dažas Novirzes, Bet Tas Neietekmē To Lietošanas.

Tagi: alumīnija māja, nerūsējošā tērauda stieple, pašlīmējošas sienas karājas āķis, krāsainas sienas naglas, zirgu pakaramajiem, zivju āķi, āķis sienas, sided adhesive sienas āķis, dekori nagu, eiropas dīvāns.