Radošā Ziemeļvalstu Koka Mākslas Dzelzs LED Locīšanas Vienkāršu Galda Lampas Acu Aizsardzība Lasījumā Galda Lampas Dzīvojamā Istabā Mājās

€8.98 €6.28

Pievienot grozam


SKU: #w104342

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Korpusa Materiāls: Koka
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Barošanas Avots: AC
  • Zīmola Nosaukums: ICOCO
  • Stils: Mūsdienu
  • Gaismas Avots: Kvēlspuldzes
  • Sertifikācija: NAV
  • Ir Spuldzes Iekļauts: Jā
  • Ir Regulējamas,: No

Funkcijas:

1. Dizains: labs apgaismojums, kas atklāj žilbinošu spožumu, vienkāršu un drošu, videi draudzīgu, ilgs kalpošanas laiks, stilīgs vētraino stabilu koka rāmi un cietas koksnes plāksnes dizains, spēcīgs un vienkāršs, izveidot romantisku un siltu atmosfēru ar mīksts un ērts gaisma.

2. Acu aprūpes galda lampa: izstaro mīkstu un ļoti stabilas dabas gaismas, nav mirgošanas, anti-glare, kas aizsargā acis no mirgo un spēcīgas gaismas un samazina stresu un nemieru, kuri piemēroti, lai lasītu, izgatavošana, šūšana, krāsošana un tā tālāk.

3. Stiprinājumi jebkur: stāvēt uz savu, uz galda, bāze ir pietiekami mazs, lai radītu minimālu nospiedumu uz jūsu rakstāmgalda vai naktsskapītis, atstājot jūs ar daudz tīrāku vietu.

4. Stilīgs dizains: vai izmantot kā biroja gaismas vai nakts apgaismojums, tas izturīgs un pagarināt lampas apvieno klasisku arhitekts konstrukcija ar stabilu būvniecību.Baudīt universāli skaisti būvniecība, liels birojs, studija, guļamistaba, universitātes kopmītnes istabas uzstādījumi.

5. Uzstādot galda lampas guļamistabas, cik lieliska nakts lampa.Mīksto gaismas ietekmē ne tikai ģimenes gulēt, bet arī izveidot romantisku un siltu atmosfēru miega.

Apraksts:

Mūsdienu minimālisma ziemeļvalstu stils stils mūsu galda lampas gaisma rada dažādas atmosfēras, lai ģimenes un sniegt siltu honme, lai viens otru!

Specifikācijas:

Produkta Izmērs: aptuveni 150*150*450mm

Korpusa materiāls: Dzelzs,koka,Kaučuka, koka

Jauda: 5W

Abažūrs Krāsa: melns, balts,zaļš(nav obligāts)

Krāsu temperatūra: Silti balts/Balts/Dabas Balts

Trīs krāsu pārslēgšana:Balta, gaiši, silti baltu, dabisku gaismu trīs krāsu maiņu.Jūs varat izvēlēties gaišā krāsā vēlaties.

Silti Balta Dimming:spilgtuma gaismas var regulēt, lai atbilstu jūsu dažādu spilgtumu vajadzībām

Gaismas avots: LED

Nominālais spriegums: AC 85-265V

Paketē Iekļauts:

1 * led galda lampa(iekļautas spuldzes)

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Tagi: lampas tabl, galda lampas, metāla, koka, mājas, galda lampa koka, abajur mesa, lampas, galda lampas bezvadu lādēšana, dekoru ziemeļvalstu, statīvs galda lampa koka, bluetooth quran.