1.56 Progresīvās Lēcas, Asfēriskie Anti Reflective Multi-fokusa Objektīvs Pakāpeniski Papildus Varifocal Objektīvs Izskatās tuvu, lai redzētu, tālu

€37.06

Pievienot grozam


SKU: #w10581

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: 1.56
  • Vienuma Tips: Briļļu Piederumi
  • Lēcu Materiāls: Polikarbonāta
  • Zīmola Nosaukums: TAGHezekiah
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Briļļu Piederumi: Lēcas
  • Pārklājums: HMC

1.56 Progresējoša multifokāla objektīvs (SPH:0-3.00,CYL:0-2.00), Ja jūsu recepte, nav šajā diapazonā,lūdzu, sazinieties ar mums. ______________________________________________________ Recepšu lēcas ir pielāgoti objekti, un tāpēc nevar tikt atgriezta.Kad esat ievietots receptes, lēcas pasūtījumu, mēs iesakām vispirms sazināties ar mums, lai nodrošinātu precizitāti.Ja mēs veicām kļūdas un ja jūs ar lēcām, kas ir neprecīzs, mēs labprāt nomainīt lēcas bez maksas Objektīvs materiālus, tostarp: Polikarbonāta lēcas ir visvairāk ietekmes izturīga materiāla (satricināt izturīgs) un visvairāk piemērots bērniem, vai aktīvi pieaugušie.Tie nodrošina labāko acu aizsardzība jebkuru objektīvu un ietver 100% UV aizsardzība.Tie ir plānāks un vieglāks nekā CR-39 plastmasas lēcām.Piedāvātā recepšu klāsta ir (0, nr. Rx), lai +/-3.00 jomā, un 0, lai -2.0 astigmatismu.Šie 3 punkti mums ir nepieciešams zināt, lai padarītu lēcas: 1).Dioptrijas: pa kreisi = (-2.00), tiesības = (-2.00) ------- tas ir piemērs, jūsu zināšanai. 2).Par PD: (acs zīlīšu attālums, attālums no centra kreisā acs centrā, labā acs) 3).Astigmatisms: Ja tava acs ir astigmatisms, lūdzu, ievadiet nepieciešamo jaudu, astigmatismu un ass.Labo Aci CYL un ASS; Kreisā Acs CYL un ASS, Kā lasīt jūsu recepte (Rx)?Jūsu recepte nodrošina mūs ar savu ārstu ieteikums par skaidru un ērtu redzējumu.Pasūtot recepšu brilles tiešsaistē, pārliecinieties, ka jūsu acu ārsts, raksta savu Pupillary Attālumu (PD) mērījumu par jūsu recepti.Tas nodrošina optisko centru jūsu lēcas būs tieši priekšā saviem skolēniem.Lūdzu, pārskatiet informāciju ar mūsu 4 paraugi zemāk:

Tagi: vīriešu briļļu rāmji fit, lēcas 1.56, zila samazināt, gara plīts, Flash Brīdi, vīriešu bezrāmju brilles, bifocal lasīšanas brilles, saulesbrilles lasītāji, jawbreak, hamsa āķis, lēcas recepte.

Recenzijas

Manbua456
2020-12-09
1/5
The goods just did not receive a dispute did not lead to anything. Consolidation of parcels is often impossible to track down. That's what happened.
Ggreggggg
2020-09-11
5/5
Prescription is perfect! Thank you!!
Juwukexafywe
2020-11-19
5/5
conform description. Very Good