Jaunākās 110V/220V 40KHz 600W PS-80A Digitālo sildītājs&taimeris Ultraskaņas Tīrītājs 20L elektronisko komponentu

€408.43 €208.30

Pievienot grozam


SKU: #w106354

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Ultraskaņas Jauda: 480W
  • Jauda (W): <800W
  • Apkures Jauda: 600W, Digitālā Apkure
  • Spriegums (V): 220V
  • Strāvas Padeve: AC 100 ~ 120V, 50 / 60Hz
  • Modeļa Numurs: PS-80A
  • Ūdens Trūkums Signalizācija: No
  • Orgin: GuangDong Ķīna
  • tilpnes izmērs: 485*285*150mm
  • Jauda: 20L
  • Tvaika Ilgums: 25-30 minūtes
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda SUS304
  • taimeris: 1-30 minūtēm, Digitālais taimeris
  • Veids: Ultraskaņas Tīrītājs
  • Zīmola Nosaukums: JIETAI
  • Sertifikācija: ce

Par produktu jauda mēs esam atkarībā no tvertnes lieluma t o saņemtu to.Lūdzu, zināt, ka digitālā ultra sonic keramikas veļas mašīna 20L

PS-80A(digitālo, 20L)

JIETAI ciparu Ultraskaņas Tīrītājs

Pielietojums:

Rotaslietas, rūpniecības, medicīnas nozare, elektronikas fabrika, molding, rūpnīcas, auto darbnīcas, dīzelis darbnīca, auto, rūpniecības, zinātniskās laboratorijas, universitātes, zobārstniecības klīnikas, briļļu veikals, aparatūra, instrumentu veikals.

Spīdošs tēla mājsaimniecībai un personīgai lietošanai pēc tīras: 1.Printeri tintes galvas, blīves, senas monētas, nozīmītes, alves, mašīna sprauslas,

2.Sudrablietas.bronzas izstrādājumi, senlietas, Rotaslietas, gredzeni, dimanta, aproces, pulksteņi

3.brilles, saulesbrilles, optiskās lēcas, tetovējums instrumenti un pīrsings.

4. skuveklis galvas, bārdas, zobu protēzes, ķemmes, sukas, un ēdamistabas iekārtas.

5.Bērnu knupīši, bērnu pakārtotā pudeles, trauki, augļi, dārzeņi

Funkcijas:

1. nerūsējošā tērauda tvertne ir izturība pret nodilumu un ilgu darba mūžu.

2. tvertnes tilpums:20L, ar digitālo taimeri & sildītājs kontrole

3. ar Bezmaksas Nerūsējošā tērauda grozu

4.Izmantot tikai cilnes ūdens, vai rūpniecības alkohola un šķīdinātāju tīrītājs lai iegūtu augstāku tīrīšanas, bet tas karājas uz mu ement

5.rūpniecības kontroles čips mikrokontrolleru.elastīga shēmu plates kontrole, drošāku & stabila

6.temperatūra, regulējami no 20°C līdz 80°C

7.ar drenāžas Specifikācijas

Ultraskaņas Frekvence 40,000 Hz Materiāls Nerūsējošā Tērauda SUS304 Tvertnes Tilpums 20 L Taimeris 1-30 minūtēm, Digitālais taimeris Strāvas Padeve AC 100 ~ 120V, 50 / 60Hz

AC 220 ~ 240V, 50 / 60 Hz Ultraskaņas Jauda 480 W Sildīšanas Jauda 600 W, Digitālā Apkures Vienības Lielums 520 x 315 x 275 mm ( L x W x H ) Tvertnes Izmērs 485 x 285 x 150 mm ( L x W x H ) N.W. 16 kg

1, Inženiertehniskie: Tīrīšanas sakaru iekārtas, elektroierīces un citi elektroniskie komponenti un plates; mazās plates dažādu mikroshēmu un citu elektronisko detaļu, mašīnu daļas

2, optisko iekārtu: tīrīšanas dažādi ietvari, lēcas, optiskie instrumenti

3, ģimenes Lietošana: tīrīšanas zelta un sudraba rotaslietas, jade, rotaslietas, brilles, pulksteņu ķēdes, atslēgas, zobu protēzes, zīdaiņu preces.

4, biroja tehnikas apkopes, tehniskā apkope: tīrīšanas kārtridža uzgali, uzgalis, adatu pildspalvas, pildspalvu, otu, utt.

5, medicīnas iekārtas tehniskās apkopes, tehniskā apkope: tīrīšanas ķirurģijas instrumenti un dažādas medicīniskās ierīces.

6, dāvanas daļa

Funkcijas:

1, izmantojot ultraskaņas cavitation šķidrā tīrīšanas, iestājas princips, lai atbrīvotos no netīrumiem, putekļiem, taukiem, oglekļa un citas funkcijas SupremeGold var porainu un akls caurumi, nelielas plaisas, tīra, mazgā visu, neto.

2, nav mehāniskā nodiluma un ķīmiskā korozija, pēc tīrīšanas objekts bez mazākās traumas, un samazināt vides piesārņojumu.

3, uzglabāšanas konteineri un segumu ķīmiskā korozija, tīrāku ilgu mūžu.

4, atkarībā no prasībām tīrīšanas objektu un izvēlieties atbilstošo tīrīšanas līdzekļus, tādus kā ūdens, spirts, acetons, plānāks.

5, ultra-plānas, gludas līnijas, lieli tīrīšana, tvertnes, tīrīšanas šķidrums nebūs noplūde.

6, ergonomisks vadības panelis.

7, pastāvīgi augsto frekvenču filtrēšana piedziņu, pirmo augstu tīrīšanas efektu.

Veiktspējas un priekšrocības:

1, visām-visur.Tāpēc, ka ultraskaņa ir šķidrums, šķidrums kontaktā ar visām virsmām, kas ir tīrs, bet arī forma sarežģītu objektu plaisa, vairāk un vairāk unikālu efektu.

2, kas tiek nodota labā stāvoklī.Tradicionālo manuālo vai ķīmiskās tīrīšanas bieži raw mehāniskā nodiluma vai ķīmisko koroziju, un ultraskaņas tīrīšana, neizraisa ne mazāko kaitējumu objektam.

3, nekas nav mazgāt, mazgāt visus neto.Arī dabas materiālu par dažādiem objektiem, lai izmantotu piemērotu tīrīšanas līdzekli, sakarā ar iekļūšanu mazgāšanas līdzekļa šķīdumu stiprināt ultraskaņas par savu galvu, lai pēc tīrīšanas visu jaunu izskatu.

Princips:

Ultraskaņas viļņu izplatīšanās šķidrumā spiediena, kad, iestājoties spēcīgu dramatisko izmaiņām, tā, ka šķidruma cavitation un emulsification, otrās paaudzes miljonu sīkiem gaisa burbulīšiem, šie burbuļi ātri zem spiediena daudz, un nav joprojām, lai vardarbīgi eksplozijas, kas izraisa spēcīgu ietekmi un negatīvā spiediena iesūkšanas, pietiekami, lai sloksnes spītīgs netīrumi, baktērijas, vīrusi iet bojā.

Pielietojums:

1. tīrīšana:

Papildus netīrumiem, putekļiem, turklāt ar dažādu veidu eļļas, papildus oglekļa uzkrāšanos, to efektivitāti.

2, sterilizācijas, dezinfekcijas:

Epidēmijas profilakses stacijas pārbaude, ultraskaņas tīrīšana, pārstāvis E.coli par bumbu un vīnogu Yin Iņ ir ļoti labs nogalināt likmi 99.6% (lomu piecas minūtes).

3, sadalīšanās funkcijas:

alkohola , aptieka utt.var paātrināt ķīmiskas reakcijas, saskaņā ar ultraskaņu, saīsināt Novecošanās, emulsija, savienojums laiku

4.Masāža ādas kopšana: ar ultraskaņas palīdzību stimulēt perifēro nervu, masāža akupunktūras punktiem, paātrinātu asins caur slikti, pīlings atmirušās šūnas, likvidētu blaugznas, tulznas un tā tālāk

Tagi: 40khz ultraskaņas, cleaner ultraskaņas 20l, ultraskaņas tīrītājs electronia, apkopēja ultrason, tirdzniecības taimeris, ultraskaņas 20l, ultrason, Mugursoma 20l, ultraskaņas tīrītājs daļas 15l, apsildāmi ultraskaņas tīrītājs 15 l.