Suņu Drēbes, Ziemas Pet Suns Mētelis, Mājdzīvnieku Apģērbu Kucēns Apģērbs Vestes Siltā Suņu Apģērbu Chihuahua Maziem Suņiem Mājdzīvnieku Piederumi

€12.10 €8.23

Pievienot grozam


SKU: #w10643

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • roupa de cachorro: ropa de perros mascotas
  • ropa perro: roupa cachorro
  • ropa para perro: ropa de perro
  • roupa para cachorro: apģērbi suņiem, maziem suņiem
  • raksts: Drukāt
  • Veids: Suņi
  • roupas para cachorro: suņu apģērbi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • apģērbi suņiem, maziem suņiem: jorkšīras terjers
  • mazo suņu apģērbu: kostīms suņiem
  • Sezona: Rudens/ziemas
  • Zīmola Nosaukums: KIMHOME PET
  • Apģērbu Suņiem: suņu apģērbi ziemas
  • pomerānijas: pet dūnu jaka
  • Materiāls: Poliestera
  • roupas de cachorro: apģērbu york

Suņu Drēbes, Ziemas Pet Suns Mētelis, Mājdzīvnieku Apģērbu Kucēns Apģērbs Vestes Siltā Suņu Apģērbu Chihuahua Maziem Suņiem Mājdzīvnieku Piederumi

Motīvs:

Ziemā Suņu Veste.

Rāvējslēdzēju desiign, viegli ieslēdzas un izslēdzas, Viegli tīrīt un mazgāt.

Stepēts Polsterēta Lodeszivs,Saglabāt jūsu suns siltu un ērtu aukstā laikā.

Materiāls: Tīra kokvilna

Izmērs: S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,

Padomi:

1.Lūdzu noteikt jūsu pet, pirms iegādāties, un pārbauda mūsu izmēru tabulu, lai izvēlētos atbilstošu izmēru.Lūdzu neizvēlaties šo suņu apģērbu atbilstoši jūsu ieradumiem.Dažādi stili drēbes ir pilnīgi dažādi lielumi.Paldies par jūsu sadarbību.

2.Kad jūs saņemat šo pet drēbes, tur būs zīme par to ar izmēru tabula par to, bet izmēru tabula par to, ka karte ir nepareiza, lūdzu pārbaudiet datu lapu zemāk par pareizo izmēru, es negribu citiem pircējiem, kas saimniecību tagu ar nepareizu izmēru chart, lai pastāstītu mums, ka mūsu produkts izmērs neatbilst, paldies

Iepakojums Saraksts:

1 X pet apģērbs

Izmērs:

Atsauksmes:

1) Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies!

2) Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Maksājums:

1) Visiem maksājuma aizsargā Darījumu, un jūsu maksājumu pilnā apmērā, būtu jāiesniedz 3 dienu laikā.

2) Maksājums tiek atbrīvota tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.

Piegāde Vienība:

1) Mēs kuģis visiem mūsu objektus visā pasaulē, Ķīna post, gaisa pasts , EMS,vai DHL.

2) Piegāde ar China post air mail(svars ir mazāks par 2 KG), kas ir par brīvu, parasti tas aizņem 10-30 dienas ierodas.Piegāde ar EMS ,DHL (par lielu lai vai svars ir virs 2kg) būs jāmaksā piegādes maksa.Tas aizņem 5-7days ierasties.Tas var notikt ilgāk, jo kavēšanās atmuitošanu vai svētku dienās, vai laika problēma.

3) prece tiks izsūtīta pēc tam, kad mājas lapā ir pārbaudījusi maksājuma 24 stundas.Nodošanai datums ir 5-7 darba dienu laikā.

4) Mums būs nosūtīta jums izsekošanas numuru, kad mēs post savu posteni, Lūdzu, pārbaudiet to un uzturēt kontaktus ar vietējo biroju.

Atgriezties & Kompensācijas:

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Tālāk situācija nav atbalsta atmaksas kārtība:

1) Klientiem pasūtīts nepareizs produktiem.

2) Produkti bojāts mākslīgi klientu

3) Detaļas trūkst klientu

Tagi: im kažokā, ierīču suns, audums suns, mājdzīvnieki piederumi plier, pet veste, suns šalle ziemā, suns york, suns džemperis, suns, pet.