Jauns

Bezmaksas Piegāde 100 Gabali 3/32 Collu Barba Female Luer Konusveida Šļirču Montāžu (Polyprop) Luer Lock Piltuvveida Savienotājs Adapteri

€7.39 €7.02

Pievienot grozam


SKU: #w10659

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: VMATIC
  • Modeļa Numurs: VCPA3-32
  • Veids: Piederumi

Bezmaksas Piegāde 100 Gabali 3/32 Collu Barba Female Luer Konusveida Šļirču Montāžu (Polyprop) Luer Lock Piltuvveida Savienotājs Adapteri

dziedāt padomus,Nedot padomus,Nedot padomus,Nedot padomus,Nedot padomus,Nedot padomus,Nedot padomus

Female Luer Šļirču Montāžu (polyprop) 3/32inch - Dzelonis (Sertifikāts RoHS ir pieejams)

Izgatavots no medicīnas klases polipropilēna , izturīgs pret augstas temperatūras, korozijas , organiskie šķīdinātāji, var tikt sterilizētas ar max. 140 celsija .Pievienoties Male Luer Montāžas Pieslēguma Caurules.Dubultā spirāle izstrādāta, hermētiskos, kad nofiksējas.Piemērots Mūsu Klāstu Luer Lock Šļirces.

Piezīme: luer šļirču uzstādīšanai nav sterilizēta, ja nepieciešams, jums ir nepieciešams veikt sterilizācijas sevi pēc to saņemšanas.

Produkta specifikācijas: 1.6 mm (1/16 collas) 2.4 mm (3/32 collu); 3,2 mm (1/8 collu); 3.9 mm (5/32 collu); 4.8 mm (3/16 collas); 6.4 mm (1/4 collas); Produkta materiāls: PP (polipropilēna), Produkta krāsa: caurspīdīgs krāsu PP Termiskā veiktspēja: var tikt sterilizētas temperatūrā virs 120 grādiem pēc Celsija, saskaņā ar nosacījumiem, kas nav ārējās spēkā, 150. Trauslumu rodas mazāk nekā -20. Stresa tests: 1 ar 2mm*4mm silikona šļūtene un PVC šļūtene, ja lieto, spiediens, lai 300Kpa, savienojums ir ūdens bez burbulis paaudzes.Ja tiek lietots kopā ar PU 2mm*4.5 mm šļūtenes, spiediens, lai 300Kpa, savienojums ir ūdens bez burbulis paaudzes. 2 ar 3mm*5mm vai 3mm*6mm silikona šļūtene un PVC šļūtene, ja to izmanto, spiediens, lai 300Kpa, ne burbuļus ūdens, lai ražotu.Ja tiek lietots kopā ar PU 3mm*5mm šļūtenes, spiediens, lai 300Kpa, ne burbuļus ūdens, lai ražotu. 3 ar 4mm*6mm vai 4mm*7mm silikona šļūtene un PVC šļūtene, ja to izmanto, spiediens, lai 300Kpa, ne burbuļus ūdens, lai ražotu.Ja tiek lietots kopā ar PU 4mm*6mm šļūtenes, spiediens, lai 300Kpa, ne burbuļus ūdens, lai ražotu. 4 ar 5mm*8mm vai 5mm*9mm silikona šļūtene un PVC šļūtene, ja to izmanto, spiediens, lai 300Kpa, ne burbuļus ūdens, lai ražotu.Ja tiek lietots kopā ar PU 5mm*8mm šļūtenes, spiediens, lai 300Kpa, ne burbuļus ūdens, lai ražotu. 5 ar 6mm*9mm vai 6mm*10mm silikona šļūtene un PVC šļūtene, ja lieto, spiediens, lai 300Kpa ūdens bez burbulis paaudzes.Ja tiek lietots kopā ar 6mm*8mm vai 6,5 mm*10mmPU šļūtenes, spiediens, lai 300Kpa, ne burbuļus ūdens, lai ražotu.Ķīmiskā stabilitāte: Skābes, sārmi, sāls, spirta, fenola, aldehīda un ketona ir izturīgas pret vairumu organisko šķīdinātāju.Diapazons izmantošana: Bioķīmiskās analīzes, ūdens kvalitātes analīzi, šūnu kultūru, vidi noteikšanas, drukāšana, drukāšanas tintes, siltumenerģētikā, spiediena kalibrēšana, spiediena mērīšana.Saldēšanas, dezinfekcija, mācību, zinātnes, pētniecības, eksperimentu, zobu attīrīšanas iekārtas, un daudzi citi kopīgu teritoriju.Jo īpaši dažos precizitāti zinātniskos instrumentus un aprīkojumu, plaša spektra pielietošanas ir iegūta zema spiediena gāzes-šķidruma šķidruma sistēmā.Izskats: gludas virsmas bez galodu, kas peld malā, nav būtiskas deformācijas, normālu matu krāsa bez dzeltenas matu melns.

Iepakojums & Piegāde IEPAKOJUMS:

Standarta eksporta kartona iepakojumā.PIEGĀDES LAIKS:

3-8 dienu laikā pēc apstiprinājuma, lai,detaļu piegādes datums būtu jāpieņem saskaņā ar

ražošanas sezona un pasūtījuma daudzums.Uzņēmuma Informācija

Ningbo VMATIC Šķidruma Kontroles Industry Co., Ltd ir specializēta ražotāja un eksportētāja un dozēšanas sistēmas un ierīces visās rūpniecības nozarēs.Visi šķidrumi var precīzi iztikt vai nu ar gaisa spiediena vai mehānisks spēks.Mēs cenšamies nedot, projektēšanu, izstrādi, ražošanu un pārdošanu.Mums ir 10 galvenās sērija par mūsu produktiem, attiecīgo klasifikācija atbilstoši kvalitātes un funkciju, utt.Katru mūsu preces ir ievērojuši, nodrošinot, lai visas nozares rentablu risinājumu vajadzībām, iztikt šķidrumi un pastas kontrolētā veidā.

Visi šķidrumi var precīzi iztikt vai nu ar gaisa spiediena vai mehānisks spēks.Mēs nodrošinām vienkāršus rokas vai stenda sadalītāji viena daļa materiālu izmantojot automātisko robotikas padeves sistēmu ar redzes atzīšanu un mērītājs-mix iekārtas divu daļu materiālu, piemēram, daļas vadītāja.Pilnu līniju maināmiem šļirces, mucas, adatas un padomi ir pieejami arī.

Mūsu produkti ir piemēroti daudzām lietojumprogrammām, tostarp Medicīnas, Elektronikas, Rotaslietas, Automobiļu un vispārējās rūpniecības OEM montāžu.

Mēs esam apņēmušies nodrošināt mūsu klientus ar augstas kvalitātes preces un labu naudas vērtību, kas nodrošina apmierinātību ar augstu centību.

Mēs ceram uz iespēju apkalpot jūsu izsniegšanas prasības.Vēsture 1 Mūsu Ražotne, Kas Izveidota

mūsu ražotne dibināta no 2009. gada sākuma, mūsu demestic pārdošanas 2 Labas Tirdzniecība Ķīnā

mēs pārdot ātri, jo mūsu Ķīnas Tirgū un baudīt lielisku reputāciju 3 Imports & Eksports Departamenta Izveidota

mūsu importa un eksporta nodaļas izveido, mēs sākam mūsu starptautiskajiem preču pirkuma 4 Pārdot Ātri Klāja

mūsu eksports gada pārdošanas summa sasniegs USD 5,000,000 Sertifikāti

Kvalitātes Nodrošināšana

Aizsargāt Jūsu Maksājumu

Secure Jūsu Pasūtījuma Mūsu Priekšrocības

Augstas Kvalitātes---- Kvalitātes Izejvielas, Modernu Iekārtu, Naudas Sodu Procedūras.

Augsta Produktivitāte

Ātrā Piegāde

Vadošā Līmeņa R & D Departaments

Pieredzējuši Mārketinga Vadītājs

Profesionālu Dizaina Nodaļa

Pieņemt OEM & ODM

Lielisku pēcpārdošanas Pakalpojumu, Mēs Kalpot Top 500

FAQ F AQ 1. Es varētu pirkt zemi daudzumu testu?

Jā, protams, parādīja, ka cenas tīmeklī, tai skaitā piegādes izmaksas, bet ir tik ņem apmēram 20-25 dienas, lai jūsu vietā.ja jums ir nepieciešams ātrs express, jūs varētu sazināties ar mani, mēs esam noslēguši līgumu cena ar express company, piemēram, DHL, UPS, FEDEX,TNT. 2. Kad būs piegāde pēc pasūtījuma

Tagi: luer caurule, adapteris šļirču, savienotāju ar šļirci, female luer, luer adatu, luer, dozēšanas šļirci, montāžas luer, dubultā female luer lock adapteris, luer lock plastmasas adapteri.

Recenzijas

Melissamentesana
2020-09-30
5/5
great product
Michaelmeusch
2020-12-21
5/5
Super