ASV NAVY SEAL ĒRGLIS ENKURA TRIDENT METĀLA MEDAĻU ŽETONS ZĪMOTNES ZELTĀ

€7.40

Pievienot grozam


SKU: #w10676

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: medaļa

Specifikācijas:

Izmērs: 1" X 3"

Neto Svars : 0.020 kg

Attēlā var būt nedaudz atšķirīgs nedaudz krāsas no produkta, jūs saņemsiet dēļ dažādu monitoru.Lūdzu, ņemiet vērā pirms solīšanas.

Atsauksmes:

1> Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu vai pakalpojumu, paldies jums tik daudz !!

2> Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums.

3> Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies!

Atgriešanās:

Kaut arī mums ir liela uzticība kvalitātes un cenas mūsu produktu, mēs nevaram garantēt, jebkurš pircējs būtu 100% apmierināts ar viņiem.Bet nav svarīgi, ko mēs apsolām, centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas radās darījuma laikā.Ko mēs izvēlēsimies, ir ne tikai biznesa vai peļņas.Godīgums ir vērtība, ko mēs vēl daudz vairāk!

Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekta defektu vai kādu citu kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.maksa par reback pasta būtu pārņemti ar sevi.

Paldies par jūsu atnākšanu!

Tagi: 100w led smd, žetons par klp, vācu ww2, monētas laimīgs, vācijas medaļu, armija navy seals, maskas ērgļi, kopiju rublis, alfa romeo gt stils, devgru rīku.

Recenzijas

Valeriya Saikovs
2020-08-19
5/5
Хорошее качество