4.3 Collu Atpakaļskata Spoguļi Automašīnas Dvr Kamera Hd 1080P Auto Spoguli un videokameru ar Atpakaļskata Kamera Auto Ekrāns Spogulis Dash Kamera

€7.39 €5.99

Pievienot grozam


SKU: #w10701

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Datu Uzglabāšanas Jauda: līdz 32G
  • Zīmola Nosaukums: LESHP
  • Pikseļu: 12 miljonus
  • Fotografēšanas leņķis: 170°
  • Izmērs: 4.3 inches

Funkcijas:

Importēto sešu slāņu pilna stikla lēcu ierobežot entuziasts augstas izšķirtspējas likme objektīvs, smart uzmanību licence plate, padarot numura zīme pamanāmāks izklāsts ir skaidrāks.

170° lielā platleņķa un lielu redzes lauku.

Advanced motion atklāšanas ierakstīšanas funkciju, ja kāds ienāk monitoringa ekrānā, tas automātiski sāk ierakstīšanu.Nav nepieciešams, nospiediet jebkuru pogu, bez informācija būs vaļā.Tas ir intīmas palīgs par zādzību, un var saglabāt glabāšanas vietas un varu par jums.

Sadursmes automātisko avārijas saglabāt transportlīdzekli var automātiski noteikt sadursmes spēkā pēc sadursmes vai ārkārtas bremžu rodas, tāpēc, ka video fails tiek uzņemts automātiski tiek bloķēta, nevar pārstrādāt, un video fails tiek saglabāts arī.Kā pamatoti pierādījumi.

Loop ierakstīšanas, jūs varat iestatīt segmentu, lai saglabātu video un automātiski saglabāt jauno video segumu vecu video, kad atmiņas karte ir pilna, tāpēc, ka cilpa var iestatīt bezgalīgi, segmenta laiks var tikt iestatīts tieši, vai cilpa funkciju var izslēgt.

Apraksts:

1080P augstas izšķirtspējas attēla kvalitāti, parādot savu izcilu veiktspēju.

Specifikācijas:

Fotografēšanas leņķis: 170°

Pikseļu: 12 miljonus

Datu uzglabāšanas ietilpība: līdz 32G

Datu uzglabāšanas laiks: loop ierakstīšanas

Datu pārraides interfeiss: USB

Pārraides ātrums: 30 kadri / s

Izmērs: 4.3 collas

Paketē Iekļauts:

kopas Vadītāja ieraksti

Tagi: auto mdvr, spogulis ierakstu, cam dash, DVR, kamera automašīnu atpakaļskata, smart auto kamera 4k, ap skats, kamera auto spogulis, AHD DVR, kameras dvr automašīnas.