Dr. pildspalvu Ultima A6S Ar 7 gab Adatas Profesionālās Derma Pildspalvu Ādas Kopšanas Ierīces Microneedeling Pildspalvu Mezoterapija Komplekts Grumbas

€160.30 €76.94

Pievienot grozam


SKU: #w10740

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Motora Ātrums: 18000-22000 APGR. / min.
  • Ātruma Kontroles: 6 Līmeni
  • Pakalpojums: Atbalsta Dropshipping
  • Akumulatora kapacitāte: 1000 mAh
  • Izmantošana: facelift
  • Microneedle Garums: 0.25 mm
  • Fine kasetnes: 34 rādītājs pin kārtridži
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Sejas Ādas kopšana,Ādas Atjaunošanos
  • 5 GAB. Adatu Tipa: 11/16/36/Nano
  • Barošanas Avots: US
  • Zīmola Nosaukums: dr.pildspalva
  • Materiāls: Metāla
  • Preces nosaukums: Bezvadu derma pildspalvu A6S
  • Sertifikācija: CE
  • Ādas Kopšanas Komplekts: Ar Digitālo Displeju
  • Patronu Daudzums: 2 gab 16pins un 5 gab. adatas
  • Barošanas Veids: Bezvadu
  • Adatas darba: Uz augšu un uz leju
  • Veids: Derma Ritošā Sistēma

Dr. pildspalvu Ultima A6S Komplekti

Dr. Pildspalvu A6S Pildspalva ir mikro adatu produktu izstrādāti un ražoti atbilstoši augstākajiem standartiem, Amerikas savienotās Valstis, un satur uzticamo Šveices motoru.Pilnībā modernizētas, ideāls skaistums rīki, lai apmierinātu jūsu dažādām skaistumkopšanas vajadzībām un uzlabo ādas.Dr.Pildspalvu A6S mašīna ir izstrādāta ar īpašu trīs slots un bajonetes zaļa adatām, ļoti ciets; un ciparu LED displejs, kas parāda ātrumu, jūs strādājat (6 ātruma līmeņi); un ir divas izturīgs Iebūvēts 1000mAh akumulatora, katru akumulatoru var strādāt astoņas stundas.

Piemērošanas jomā:

①Treatment pinnes rētas ②Scar remonts ③Smooth smalkas līnijas ④Hair izkrišanu un matu ārstēšanas atveseļošanas ⑤Stretch zīmes remonts ⑥Large poras ⑦Tattoo noņemšanas ⑧Reduction un noņemšanas no celulīta ⑨Anti-tūska ⑩Fades traipus

Atbalsta Dropshipping

Ja jūs pērkat 2 gabals ,mēs varam dot jums 1% atlaidi; Kuģis no objekta 48 stundu laikā par darbdienas; Uzticamu Klientu parādus apkalpojošās komercsabiedrības risināt jūsu problēmu .Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi!

Dr. pildspalvu Ultima A6S Ar 7 gab Adatas vienā iepakojumā( 2 gab 16 pin pēc noklusējuma )

Jūs varat izvēlēties šādas adatas .( 5gab 11 pin vai 5 gab 16 pin vai 5 gab 36 pin vai 5 gab NANO.)

Jaunākais Dr. Pildspalvu A6S:

Smart memory & LED Displejs un 6 ātruma līmeņi,

To iegaumējis modelis sākas, kas jāizpilda ,lai atbilstu jūsu lietošanas ieradumiem. 6 ātruma līmeņi, kas ļauj lietotājiem ir vairāk iespēju.Ar Digitālo Displeju, tas ir vairāk intuitīvi par ātruma kontroli.

3 neatkarīgas braukšanas sistēmas

A6S nāk ar 3 neatkarīgām braukšanas kontroles sistēmām, kas nodrošina trīskāršu aizsardzību, lai pamatelementi.Tas uzlabo stabilitāti un izturību ierīces atšķiras.Šveices importēti motors,liela jauda, ātrums līdz 18000 APGR. / min.

3 slēdzenes dizainu

Kasetne ir bloķēta bajonetes viegli un stingri, procedūra ir vairāk stabilu un augstu effeciency.

Smalkas adatas 16

0.18 MM naudas sodu diametru.Īpašas kasetnes A6S: 11pin un 16pin ir plānāks un radītu mazāku mikro kanāliem, kā rezultātā mazāk dīkstāves.

Dual režīms (Vadu / Bezvadu)

Var izmantot gan Vadu, gan Bezvadu.Divas uzlādējamas baterijas, gan kontaktdakšu un bezvadu režīms ir viens.

Regulējams adatas garums

Dažādu adatu garumi var satikt dažādus ādas kopšanas vajadzības

Kā lietot Dr. pen-A6S skaistumu iekārtas?

1. Lūdzu, izlasiet instrukciju lodziņā pirms lietošanas uzmanīgi. 2. Pārliecinieties, ka pildspalva ir uzlādēts bezvadu režīmā, vai strāvas vads ir plug-in režīmā. 3. Tīru, sausu un dezinficē ādu. 4. Pieteikties būtība uz sejas. 5. Instalējiet vienreizējās lietošanas mikro adatu uz jaunu trīs slots, spiediet kasetnes adatu horizontāli līdz beigām, bloķēšanas adatu patronas, griežot to pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam. 6. Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņš 2-3 sekundes, lai vizuāli pielāgot ātrumu instrumenta. 7. Ātrums 6 dažādi ātruma līmeņi liek jums justies ērtāk. 8. Izdariet nelielu spiedienu uz vajadzīgo vietu, un pēc tam pārvietot pildspalvu 4-5 reizes.Pārslēgtos virzienā. -Romantisku ādas rituāls, ar maigu ādas kopšanai, palīdz organismam atbrīvot nervus un bezgalīgi garu, lai atrastu uzticības un skaistākā. -Nelietot uz brūcēm, akni vai iekaisušas ādas.

Vispārīgā apkope:

1) pārliecinieties, vai pārbaudīt ierīces un adapteri pirms lietošanas. 2) Glabāt ar to power off.Noslaukiet tās virsmu ar sausu drānu. 3) Glabā to prom no tiešas saules gaismas vai augstas temperatūras un mitruma. 4) neatstājiet mērījumu, remontu vai mainīt ierīci, kas nav profesionāli darbinieki. 5) Kad jūs lietojiet ierīci, kas nav lietotas ilgu laiku, pārliecinieties, lai pārbaudītu, vai tā darbojas pareizi ar drošības

Uzmanību:

ⅰ Lai aizsargātu instruments, labi, nav apgriezt instruments, lai novērstu šķidruma atpakaļ plūsmas. ⅱ Strāvas indikators paliek sarkans uzlādes laikā.Barošanas indikators kļūst zaļš, kad uzlāde pabeigta.

Garantijas:

Garantijas periods Dr. pildspalvu A6S ir 6 mēneši.Mēs piedāvājam remontu, lai mūsu produktus no dienas, kad tās ir iegādājies.Ja kāds no mūsu produktiem ir zaudējumu vai dabas problēmas.Mēs piedāvājam remontu vai nomaiņu.

Iepakojumā:

1x Dr. Pildspalvu A6s Ierīces 2x 16 pin kārtridži 5x kārtridži(jūs varat izvēlēties 11/ 16/36 /nano) 2x Baterijas 1x Lādētājs adapteris 1x USB barošanas kabelis 1x Lietotāja rokasgrāmata

Par plug:

Lūdzu, izvēlieties spraudni, kas ir piemērots jums, ja jums vietu pasūtījumu, paldies!Šī mašīna MUMS kontaktdakšu, ES kontaktdakšu ,UK plug and AU plug.

Maksājuma

- Mēs pieņemam šādu methords:ar Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, Bankas Pārskaitījums utt. - Par lielu pasūtījumu, jums tiks piedāvātas papildu atlaides sazinoties ar mums.

Piegāde

-Krievijas Pircējiem vajadzētu aizpildīt savu angļu Pilns Nosaukums Uztvērēju, vai jūs nedrīkstat saņemt to, jo pēc politiku savā valstī. -Mēs nosūtīt postenis nāk ar izsekošanas skaits,kas var izsekot piegādes statusu, viss ceļojums. -Piegādes laiks ir atkarīgs no sezonas, mērķa un citiem faktoriem, aizņemts dienas, sūtījumi var kavēties.Ja sūtījums vēl nav piegādāts, ievērojot paredzamo laiku,lūdzu, līgums ar mums tiešsaistē,mēs jums varam palīdzēt, lai izsekotu to un sniedz jums atpakaļ ASAP.

Nodokļi

- Mūsu produkta cena nav ieskaitot nodokļus.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs nav kompensācijas maksājumi par atteicās sūtījumiem. - Pircējs ir atbildīgs par nodokļiem, ko iekasē viņa/viņas valsts.Ja jums ir nepieciešams, jebkurš dokuments, likvidēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Tagi: www.olivers.lv kleita, viņš pildspalvas, dr. pildspalvu a6 c, lielā adīšanas adatas, derma dr pildspalvu, hp pen irbuli, lielgabals mezoterapija, dermarol, dr. pildspalvu, drpen m8.

Recenzijas

Billkilll
2020-12-16
5/5
He denied it, everything in a good station, she did not scrape. Uncle.
Nazmievilnar
2020-12-21
5/5
Received the goods in 12 days, by courier. Everything works fine. Made the first procedure and very satisfied with the result. It's a godsend for me. Thank you to the seller for the fast delivery.