999 sudraba tējas tase plūmju orhideju bambusa krizantēmu tēju komplekts tējas tase master preces nelielu tējas tase tējas komplekts tējas tase

€137.52 €110.01

Pievienot grozam


SKU: #w107508

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Noliktavā
  • Veids: Tējas Krūzes
  • Stils: Īsumā
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Materiāls: Metāla
  • Sertifikācija: SGS
  • Drinkware Tips: Krūzes
  • Specifikācija: 1

[xlmodel]-[custom]-[53295]

Produkta specifikācijas:

Stāvoklis: 100% new

Produkcijas: tradicionālā manuālā porcelāna process, nano sudraba pulveris ir vienmērīgi pārklāta ar porcelāna pamatni ar roku, un pēc tam atkārtoti cep augstā temperatūrā, lai novērstu svina, un pēc tam manuāli pulēta un pulētas pēc krāsns.

Materiāls: Kombinācija no sudraba un keramikas

Iepakojums: skaistā dāvanu kastē

Izmērs: Tējas tase jauda ir aptuveni 100 ML, augstums ir apmēram 7CM, kalibrs ir par 6CM

Mērīšanas izmēri manuāli var izraisīt kļūdas

Saraksts: Teacup * 1

Padoms: kombinācija no sudraba un keramikas izstrādājumi, joprojām ir viegli pārtraukuma.Izvairieties no triecieniem, lai novērstu plaisāšanu.Sudraba pati ir mīkstāka.Tīrīšanas to ar asu priekšmetu var to sabojāt.Lai attīrītu, mēs iesakām izmantot zobu pastu vai cola.

Pielāgotus produktus: sabiedrība var pielāgot ražošanu sudraba stieņi, sudraba uzlīmes, tējas aparāti, krūzītes, trauki, sudraba rotaslietām un citiem produktiem.Projektēšana un ražošana var pabeigt robežās no 15 līdz 30 dienām.

Lieliska dāvana: perfekta dāvana: ar roku apgleznotas ir skaidrs, dabas, un jēgpilni.Skaists dāvanu iepakojums.Šī ir lieliska dāvana draugiem un ģimeni.

[xlmodel]-[custom]-[53292]

Priekšrocības, izmantojot sudraba tēja, kas:

1, ancients mākonis: sudraba tēja ar vārītu ūdeni, ūdens ir vairāk tīra.Ja ūdens nav labs, sudraba tēja uzstādīt mainīs krāsu.Saskaņā ar sudraba tēja kopu, kas ir redzējuši iepriekš, ir rokturi, kas izgatavoti no vīnogulājiem, jo siltuma sudraba ir salīdzinoši ātri, un sudraba tēja, kas var ietaupīt laiku, lai verdošu ūdeni.

2. Sudraba tēja ir mīkstāks ūdens kvalitāte, nekā dzelzs tēja un tēja ir vairāk aromāts un tēja zupa ir vairāk tīra.Sudraba un nātrija joni, kas izdalās ar sudraba tēja, kad vārīta ūdens ir dezinfekcijas efekts.

3. Sudraba jonu nātrija joni, kas izdalās ar sudraba tēja ar tējas var spēlēt dezinfekcijas lomu.Ļoti nelielu daudzumu sudraba izšķīdina ūdenī, jo sudraba joni.

4, sudraba jonu sterilizācija, sudraba joni uz vienu litru ūdens, ja tas ir simts miljardi pusi gramu, ir pietiekami, lai lielākā daļa baktērijas mirst.Sudraba tēja ar vārītu ūdeni, var veikt ūdens mīkstas un plānas.

Ancients teica, ka, ja ūdens ir mīksts, tas ir tikpat gluda kā zīds.Nav viegli ar rūsu, neļaus tējas zupa, kas piesārņoti ar smaku.

Tehniskās apkopes metodi, sudraba tēja, kas:

1. Tas ir labāk, lai saglabātu ūdens līmeņa 80-90% no visa pot tilpumu.Citādi, viršanas ūdens pārplūdes būs pilnīgi sabojāt apkures vadu apkures krāsns un izraisīt citas nevajadzīgas briesmas.

2. Sudraba tēja uzstādīt nedrīkst karsē bez ūdens, lai izvairītos no bojājumiem, metinājumu, jo augstas temperatūras.

3. Apkures sudraba tēja, kas var būt silda ar ogli vai elektriskā apkure.Ieteicamie rīki ir: elektriskā sildīšanas stieples krāsns, tālu infrasarkano apkures krāsns, elektromagnētiskā apkures krāsns utt.Ja jūs izvēlēties indukcijas plīts, jums ir nepieciešams iegādāties anti-maska, indukcijas plītis.

4. Pēc katras lietošanas, sausā ūdeni un noslaukiet to ar mīkstu un sausu auduma gabaliņu.

5. Ja ir netīrumi vai krāsas lietošanas laikā, lietošanas sudraba auduma vai sudraba pulveris maigi polijas.Ja tas nav lietots ilgāku laiku, lūdzu, noslaukiet to ar mīkstu audumu vai papīru un glabā vēsā vietā.

Sudraba tēja izmantojiet piesardzības pasākumi:

1. Nav siltumu bez ūdens.

2. Nevar lietot mikroviļņu krāsnī.

3. Centieties izvairīties no gāzes plīts vārīties ūdeni.

4. Indukcijas plīts neveic siltuma sudraba pot, un tās nevar izmantot.

5. Izvairīties no saskares ar metāla daļa sudraba katlā, lai izvairītos no apdegumiem.

6. Nav saliekt sudraba pot rokturi.

7. Izvairieties no skābes, šķīdinātājus un mazgāšanas līdzekļus.

8. Ja tēja ir pagatavota tieši, iekšpusē sudraba pot kļūs melns.

9. Izvairīties no saskares ar jūras ūdeni un karstā atsperes.

produkta informācija:

Ražotājs: Draudzība gadus Chenzhou Metāla Co., Ltd. (amatnieka roku darbs)

Ražotāja adrese: Yongxing Novads, Chenzhou Pilsēta, Hunan Provincē.2002. gadā, pēc Ķīnas Sudraba Ikgadējā Sanāksmē, Yongxing County tika nosaukts par "Ķīnas Sudraba Kapitāla" ar Ķīnas Krāsaino Metālu Asociācijas Sudraba Filiāle.Yinxing County sudraba ražošanas veido ceturto daļu no valsts kopējās, un, sakausējuma zelta un sudraba ir bijusi vairāk nekā 300 gadus.

Materiāls: S999 sudraba

Produkta pielāgošana: sabiedrība var pielāgot ražošanu sudraba stieņi, emblēmas sudraba, sudraba rotas, sudraba rotas, tējas komplekti, krūzes, galda piederumus, sudraba rotaslietām un citiem amatniecības, dizaina, ražošanas, 15 līdz 30 dienas, lai pabeigtu.

Padomi: Par atsauces lielumu, ir nedaudz nepareizi, ar manuālo mērījumu.Produkta partiju var mainīties, lūdzu, skatiet faktisko produktu.Lai gan fotogrāfijas, kas veikti natūrā sakarā ar vides, gaismas, reklāmas un citu iemeslu dēļ, nelielas krāsu atšķirības ir normālas.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[53291]

Piegāde

Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu.

Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanai

mērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).

Atgriešanās Politiku

Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā, vairāk nekā 7 dienām, tas ir conside#1384FE izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.

Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.

Tagi: eco, kauss metāla, bambusa kausa komplekts, kafijas tase, esspresso stikla kauss, bambusa stāvēt, bambusa krūze, bārs sudraba, bambusa izstrādājumiem gadījumos, bambusa kafijas tasi.