Motociklu Pagrieziena Signāla Gaismu blinkers, kas mirgo Par Harley Honda Kawasaki Yamaha BMW, Suzuki Metāla Lodi Black Amber Spuldzes

€11.94 €10.15

Pievienot grozam


SKU: #w10791

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vienuma Tips: Pagrieziena Signāla Gaismu
  • Zīmola Nosaukums: ERGGU

Motociklu Pagrieziena Signāla Gaismu led blinkers mirgo Stāvoklis: Pavisam jaunu,augstas kvalitātes Materiāls: Augstas Kvalitātes Melnā Metāla korpuss ar Dzintara ABS lēcas Pabeigt Gaismas krāsa :Dzeltens Krāsa:melna Spriegums: DC 12V Vītnes Diametrs: 10mm Pakete ietver:1 Pāris Pagrieziena signāla (2gab pagrieziena signālu) Uzstādīt: Par Harley(Visi Modeļi & Gadiem), Honda(Visi Modeļi & Gados) Suzuki(Visi Modeļi & Gados), Par Yamaha(Visi Modeļi & Gados), Par Kawasaki(Visi Modeļi & Gadiem) Lūdzu nodrošinātu šāda izmēra atbilst jūsu motocikla , ja jūs nevarat nodrošināt, lūdzu, sazinieties ar mums.

1.Nepērku, ja jums nav apstiprināt, jūs varat izmantot tos, vienkārši pajautājiet mums par sīki izstrādāts zīmējums, lai pārbaudītu, ja tie ir piemēroti. 2.Jūs saņemsiet postenis, tāpat kā bildes.varbūt dažas atšķirības, par krāsu kā gaismas, fotografēšanas vai apskates laikā. 3.Mūsu cena neietver nodokļus vai importa nodokļiem, PVN, vai citiem slēptās izmaksas.Tas nozīmē, kuģniecības uzņēmums šīs maksas.

1.Kā mūsu labs pircējs, vēlas jūs varat mums pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad jūs saņemat mūsu augstas kvalitātes produktiem.Mums vienmēr ir atlaides vai dāvanu otrā-iegādāties klientiem, kuri sniedz mums pozitīvas atsauksmes.

2.Mēs parādījām kuģniecības laiks ar klientiem, tāpēc nav mūs atstāt negatīvas atsauksmes, ja jūsu pakete ieradās vēlu, tas ir, ko izraisa shipping company. 3.Nevilcinieties e-pastu mums, ja kādi jautājumi, mēs atbildēsim 12 stundu laikā.Neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes viegli , uzticas mums, un e-pastu mums tieši , visus jautājumus var atrisināt.

1.Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu 30 dienu laikā, ja jums ir nepieciešams atgriezties. 2.Atgriezties postenī, ir jābūt sākotnējā stāvoklī, nosūtīto vienumu atpakaļ uz adresi, mēs jums pateikt. 3.Pirkuma cena tiks atmaksāta, bet piegādes izmaksas nav atmaksājami, ja pircējiem iegādāties produktus, kas maldības dēļ ,pircēju vajadzību atļauties atgriešanās kuģniecības izmaksas . 4.Pircēji var pieprasīt pilnu kompensāciju, kas ietver kuģniecības izmaksas vai mainīt produktus bez maksas, ja mēs ievietojis nepareizo produktu, garām paketi, kuģniecība , sliktas kvalitātes vai produkti ir sadalīti transportēšanas laikā(nepieciešama skaidru attēlu, produktu un iepakojumu).

Ar Aviopastu: Parasti, par 21-28 darba dienu laikā, lai ASV

Ar Aviopastu: Parasti, par 30-90 darba dienu laikā uz Brazīliju Ar Aviopastu: Parasti, apmēram 25-30 darba dienu laikā, lai LIELBRITĀNIJA, AUSTRĀLIJA, Amerika, Rietumu Eiropa, Āzija.Piegāde uz pārējās pasaules parasti aizņem no 21-35 darba dienu laikā.Mēs varam arī kuģa objektu, izmantojot eksprespasta pakalpojumu, piemēram, DHL, EMS, ja jūs esat gatavi maksāt papildu maksas.Zināt sīkāk, lūdzu, sazinieties ar mums ar e-pastu.

Tagi: led aizmugures pagrieziena signāla harley, harley led pagriezienu, signāla kārta, harley, st1300, honda gl 1800 goldwing melns, enduro led, motociklu pagrieziena signāla mikro bullet, motociklu pagrieziena signāli darbojas, universāla aizmugurējie lukturi mehānisko.