7L Rokasgrāmata Automobiļu, Auto Eļļas Atkritumu Ūdens Iesūkšanas Ieguve Sūknis, Vakuuma Eļļas Šķidruma Pārsūtīt 90 Grādu Puses, kas Darbojas Eļļas Sūknis

€49.39 €29.64

Pievienot grozam


SKU: #w108450

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Objektu Platums: 24cm
  • Īpašas Pazīmes: Eļļas Rokas Sūknis
  • Postenis Augstums: 68cm
  • Materiāla Tips: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Svars: 3.28kg
  • Valstī/Reģionā Ražošana: CN

Funkcijas:

Šīs eļļas ieguves sūknis ir paredzēts, lai novērstu vai sūkni, eļļu, ūdeni un kādu noteiktu šķidruma, tostarp motora eļļas, transmisijas šķidrumi, transmisijas eļļas, dzesēšanas šķidruma un bremžu šķidruma.

Komplektā sūkšanas zondēm un pagarinājuma caurules, tas ir ērts sūknēšanas šķidrumu.Veidota ar izturīgu metāla pedāli, lai novērstu sūkņa, kad darbojas.

Šis rokas eļļas sūknis ir viegli darboties.Vienkārši push zondi uz leju dziļummēra atverē un sūkņa rokturis uz augšu vienības.Un to var pagriezt uz 90° ērtākai iztukšošanai.

Tā ir piemērota ieguves lielāko daļu dzinēja, transmisijas eļļas un smēreļļas no automobiļiem, motocikliem, jūras dzinēji, stacionāru dzinēju un rūpniecības mašīnu.Un to var arī izmantot, lai drenāžas zivju tvertnēs, baseinos un izlietnes.

Konstruēts atbilstoši cilvēka faktori, projektēšana, anti-slīdēšanas rokturi ar pirkstu rievas ir drošas apstrādes un maz pūles.

Specifikācijas:

Materiāls: Metāls, Plastmasa

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Maks.Tilpums: 7L

Caurules diametrs: Apm. 4mm, 6mm, 8mm, 10mm (0.16"/ 0.23"/ 0.31"/ 0.39")

Postenis Izmērs: Apm. 70x25cm/ 27.56x9.84"

Caurules garums: Apm. 93cm/ 36.61"

Paketē Iekļauts:

1 x Vakuuma Šķidruma Nosūcējs Sūknis

4 x Naftas Caurules(4,6,8,10 mm)

1 x Rokasgrāmata

Piezīme:

Lūdzu, dont izmantot šo naftas ieguves rokas sūknis ar benzīna vai benzīnu.

Tagi: mini vakuuma rokas sūknis, lady sūkņi 2018, 12v ūdens sūknis, Rokas sūknis, powerhead sūknis, atkritumu eļļas atsūknēšanas sūknis, ūdens sūknis, sūkņa submerse ūdens, gasolin sūknis, masāžas eļļa roze.