Siksna Rūpnīcas Bambusa Modelis Siksna Īstas Ādas Skatīties ar Divreiz Nospiediet Tauriņš Sprādzes Pulksteņi Aksesuāri

€8.15 €4.08

Pievienot grozam


SKU: #w108463

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Joslas Garums: 20cm
  • Tekstūra: Pātagot
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • stāvoklis: Jauns, bez birkas
  • Band Materiālu Veids: Ādas
  • Iepakojums: soma
  • Vienuma Tips: Watchbands
  • Skavu Veids: tauriņš sprādzes
  • Pulksteņu Siksniņas: Īsta āda
  • Modeļa Numurs: M-6

Specifikācijas: ādas siksnu, cilpas, skatīties noņemšanas rīkus.Piezīme: nav koka dāvanu kastē iepakojumā.Jautājums enciklopēdija: (Var to izdarīt?: Var tikt pielāgota, nepieciešams pielāgot, var atrast klientu apkalpošanas lai apspriestu detaļas) Uzdot:Cik ilgu laiku tas prasīs mani, lai saņemtu savu balvu?Atbilde:Parasti tas aizņem apmēram 7--60 dienu laikā piegādāt, un katrā valstī ir atšķirīga.Tas var būt nepieciešams, Brazīlijā, par 20-90 dienas. (Produktu mūsu veikalā var piegādāts tieši uz jūsu durvīm bezmaksas, bezmaksas atgriešanas pakalpojums.) (Ja jums nav saņēmusi preces 30 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot preču un atbildi uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir, lai apmierinātu mūsu klientiem!) Jautāt:60 dienas ir pagājis, es vēl neesmu saņēmis savu sūtījumu, ko man darīt?Atbilde:Jūs varat pārbaudīt vietējā pasta nodaļā, lai redzētu, ja sūtījums pienāk (ja tas vēl nav saņemts).Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Jautāt:es saņēmu sūtījumu, bet prece ir bojāta, tur ir problēma, kas man ir jādara?Atbilde:Lūdzu veikt dažas fotogrāfijas un video var skaidri norādīt problēmu, tad nekavējoties sazinieties ar mums (neatveriet strīdu, pirms sazināties ar mums). "Mēs pārbaudīsim, un palīdzēs jums atrisināt problēmu" Ask:Ko man darīt, ja kupona es saņēmu ir beidzies?Atbilde:Lūdzu klientu apkalpošanu.Uzzināt, ja klients pakalpojumu var nosūtīt jaunu kuponu, lai jūs!

Tagi: skatīties nospiediet aizvērt, siksna skatīties, lige skatīties aizdare, dial parnis, ādas watchband, bambusa stāvēt, d sprādzes, manuālā prese, dia skatīties band, nato.

Recenzijas

Iandowson5
2021-01-07
5/5
I expected this delivered in Feb or March 2021 as I forgot to order delivery by AliExpress standard shipping so it was sent by Cainiao super economy global. But delivery came by postman this morning. Unusually faster than usual delivery time consumed. Recommend the seller and its products.
Catcatceo
2020-11-21
5/5
Super,thankyou,Kleinhampl