2020 Jaunu Metāla Jumta Karājas Poda Roku darbs, kas Iedvesmo Sienas Dekori Dārza Mājas Birojs

€6.52 €5.61

Pievienot grozam


SKU: #w108546

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • type1: Pods Sienas Dekori
  • Izmērs: 45x33cm
  • Apdares: Citi
  • Nosaukums: Sienas Karājas Puķu Pods
  • Izmantot Ar: Mākslīgo Ziedu
  • Lietošanas Stāvoklis: Grīdas
  • Iestatīt Tipu: No
  • Stils: Citi
  • Veids: Jumta Karājas Puķu Pods
  • Materiāls: Citi
  • Modeļa Numurs: karājas pods podu

Metāla Jumta Karājas Pods Sienas Dekori, Iedvesmojošas Augu Sienas Pakaramais Mākslas Iekštelpu Āra lietošanai Mājās Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba, Biroja Dārza

Funkcijas:

1.Jumta Metāla Sienas Stādāmās: izturīga metāla antīka apdare, jumta karājas pods ar podu ar drenāžas caurums ļauj izmantošanai iekštelpās vai ārpus telpām, pievieno krāsains dekors un daži dabas apstādījumiem, kas, piemēram, sukulenti, lai savu dzīves telpu.Izmērs: 45x33cm Katru.Pieņemams svars: 0.54 kg.

2.Roku darbs Rasējums: Katra metāla sienu augu turētājs ir individuāls roku darbs ar uzsvaru uz kvalitāti un uzmanību detaļām, tas ir ļoti īpašu, unikālu un oriģinālu.Izsmalcinātu gleznu šo augu sienas pakaramie padara ziedu un kukaiņi izskatās spilgti.

3.Vienkārša Uzstādīšana: tas ir caurums uz roktura, lai pakārt jumta sulīgs podi pie sienas.Jūs varat arī pakārt iegremdējot stādāmās uz āra žoga vai kaut kur vēlaties.Kad jūs saņemat preci, tā var būt nedaudz deformētas, jo transporta, lūdzu, saskaņojiet ar roku, lai labākā stāvoklī.

4.Labākā Dāvana: 100% dzelzs sienas vāze ir lieliska dāvana draugiem un ģimeni.Tā ir pietiekami liela, ne tikai, lai parādītu, dabiskiem vai mākslīgiem augiem, bet arī kā konteineru sīkas detaļas, vēstules, atslēgas, pildspalvas, utt., vai kā putns padevi.Plaši izmanto iekštelpu un āra, piemēram, guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja, virtuves, dārza, pagalmu un tā tālāk.

5.Izmantojot Padomi: Ja jums rodas kādas problēmas procesā, izmantojot mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pēc mūsu komanda atrisinās visas problēmas, kad jūs satiekat tos savlaicīgi.

Specifikācija:

Materiāls: metāla

Izmērs: aptuveni 45x33cm/17.72*12.99 gadā

Svars: aptuveni 0.54 kg katra

Iepakojuma Saraksts:

1 x Jumta Karājas Pods Sienas Dekori

Piezīmes:

1. Kad jūs saņemat preci, tā var būt nedaudz deformētas, jo transporta, lūdzu, saskaņojiet ar roku, lai labākā stāvoklī.

2. Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm tolerances dēļ manuāla mērīšana un 3-5 g starpība starp dažādas krāsas.

3. Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var būt nedaudz atšķirība no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: sienas stiprinājumi stādītājs, pot, z900, Stādītājs, kuģu būvētavas, meža sūnas, vertikālā klubs, vāze, zelta pods, zilonis pot.

Recenzijas

Gotriey102
2020-11-20
5/5
It's chulisimo I'm gonna ask for another