Kapuce Tiger Vadītājs Apdare Uzlīme Automašīnas Degvielas Tvertne Personības Pielāgot Lahua Ziedu Durvju Valdonīgs Auto Uzlīme-453

€4.03

Pievienot grozam


SKU: #w10872

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Postenis Augstums: 1cm
  • Modeļa Nosaukums: tongyong
  • Materiāla Tips: PVC
  • Dizains: Dzīvnieku
  • Uzlīmju Izvietojumu: Vadītājs
  • Objektu Platums: 1cm
  • Veids: Līmi, Uzlīmes
  • Modelis: Oem
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Vienuma Tips: Uzlīmes
  • Veida Uzlīmes: Auto Virsbūves
  • Postenis Diametrs: 1cm
  • Objekta Garumu: 1cm
  • Kategorijas: Uzlīmes
  • Iepakojums: Nav Iepakoti,

Kapuce Tiger Vadītājs Apdare Uzlīme Automašīnas Degvielas Tvertne Personības Pielāgot Lahua Ziedu Durvju Valdonīgs Auto Uzlīmes

Iezīmes: 1、100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2、Materiāls: īpaša materiāla, augsta temperatūras izturība, ūdensnecaurlaidīga saules, ne fedings, bez bojājumiem, krāsa 3、Universāls, piemērots visvairāk automašīnu Padomi: 1、Nekad nenovietojiet automašīnas zem karstās saules 48 stundu laikā pēc uzstādīšanas! 2、Nekad mazgāt automašīnas 48 stundu laikā pēc uzstādīšanas!svarīgs padoms: degvielas tvertnes vāciņu izmērs parasti ir 13 cm, durvju vāciņa parasti ir 50 cm, un aizmugures rīku ir 25 cm.

1. metode: Sausa paste metodi atbilstošu diapazonu: motociklu uzlīmes vai mazās uzlīmes.Izmantojiet rīkus: tīras lupatas, skrēperi, kredītkartes. 1. Tīru ielīmējiet ķermeņa stāvokli.Ja nepieciešams, izmantojiet auduma, bez šķiedras, lai novērstu to ar 50% alkohola vai izopropila spirtu vai acetonu.Ziepes ar ūdeni, var izmantot arī.Šķīdinātāju notīrīt virsmas ir pilnīgi iztvaicē pirms šķīdinātāju var izmantot līmēšana. 2. Lifta nodošanas plēvi (caurspīdīgu līmplēvi iestrēdzis uz atstarojoša uzlīme), kopā ar auto uzlīmes; normālos apstākļos, lēnām ielīmējiet pusē, un strādāt plecu pie pleca.Ar plakanu, vienā pusē apakšējā papīra. 3. Ja garums un platums auto uzlīmes ir mazāk par 10 cm, un jūs varat arī noņemiet caurspīdīgo pārsūtīt plēves un uzlīmes.Bet jābūt uzmanīgiem, lai nejauši stick vai Pat nokrist uz zemes, lai saņemtu putekļiem. 4. Izmantojiet tīru lupatu vai skrāpi [piemēram, zvanīšanas karti vai kredītkarti] berzēt vai nokasīt atkārtoti par pāreju filmu, kamēr nav burbulis uzlīmes.Pēc pīlinga pie [caurspīdīgs] pārsūtīt filmas; tas nav ieteicams pakļaut saules vai nomazgāt auto 24 stundu laikā.2. metode: Slapjš paste metodi atbilstošu diapazonu: auto uzlīmes vai lielu auto uzlīmes.Izmantojiet rīkus: laistīšanas var, tīru lupatu, skrēperi, lietderība nazis, gaisa kanālu.Tas ir ieteicams, lai darbojas vairāk kā 2 cilvēki. 1. Pēc tīrīšanas ķermeņa, izsmidzinātā ūdens ķermeņa daļa, lai būtu pievienots (samazināt viskozitāti uzlīmes un noregulējiet). 2. Pēc tam, kad noteiktu nostāju, kas pievienots, transfērs plēvi (caurspīdīgu iestrēdzis uz auto uzlīme) ar auto uzlīmi no labās puses uz kreiso (vai no augšas uz leju] Lifts vienas puses, un nospiediet to uz automašīnas ar lupatu, tad stick to ar lupatu, un paceliet apakšējā papīra. 3. Gadījumā, durvju rokturi, vai anti-sadursmes līstes, lai materiāls būtu izgriezt un ietin vai nogriezt atbilstoši situācijai. 4. Pielāgojiet laiku, pēc vispārējā stāvokļa rādītājs ir noteikts, izmantojiet skrāpi, lai atkārtoti kasīt nost ūdens un gaisa burbuļi.Lietojot skrāpi, kasīšana no labās uz kreiso pusi; Pēc pīlinga pie pārredzamu pārsūtīt plēves. 5. Gadījumā, durvju un šuves, lietošanas lietderība nazi sadalīt to un izplatīt to uz iekšu. 6, mēģiniet veikt ūdens auto uzlīmes sausā nosacījumu, ka apkure var būt mēreni silda ar fēnu.Ieteikums: Izmēģiniet nedrīkst pakļaut saules 24 stundu laikā, 48 ??stundas nav ieteicams nomazgāt auto iekšpusē.

Tagi: tiger t sievietēm, auto uzlīme tvertne, 3l tvertne, 20l degvielas tvertne, 5l var, tiger tshirt sieviete, tiger drukāt dekori, tīģera galvu pie sienas dekors bērniem, krekls tiger sievietēm, sniegavīrs galvas dekori.