5 Pāriem Modes Kokvilnas & Bambusa Šķiedras Vīriešu Zeķes Neredzams Sekla Muti Silikona Neslīdoša Īsās Zeķes Vīriešu Čības Nav Parādīt

€8.22 €4.85

Pievienot grozam


SKU: #w109174

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Vienuma Tips: zeķes
  • Materiāls: Bambusa Šķiedras
  • Biezums: STANDARTA
  • Modeļa Numurs: D207
  • Zīmola Nosaukums: RĪTAUSMAS OKEĀNA
  • Zeķes Tips: Ikdienas
  • augsts: Nē Rādīt

5 Pāriem Modes Kokvilnas & Bambusa Šķiedras Vīriešu Zeķes Neredzams Sekla Muti Silikona Neslīdoša Īsās Zeķes Vīriešu Čības Nav Parādīt

Piezīme: 1. Lūdzu, ļauj 1-2CM atšķiras, jo manualmeasurement.

2. Īstās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos saistīts ar daudziem faktoriem, piemēram, datora ekrāna rezolūcijas, spilgtums, kontrastu utt.Ceru, ka izpratne.Ir jauka iepirkšanās diena!

----Par produktu---- 1.Kā atšķirīgi datori ar displeju, dažādām krāsām, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus. 2.(1-2cm) kļūda ir pieļaujama, pamatojoties uz manuālo mērījumu.Paldies par jūsu sapratni ----Par maksājumu---- 1. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA 2. Ja jūs vēlaties veikt lielu pasūtījumu , lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs pabeigt maksājumu, kā mēs varam dot jums vairāk atlaide. 3. Padoms: www.olivers.lv nepieciešams 12-24 stundas, lai pārbaudītu jūsu maksājumu, lūdzu, esiet pacietīgi. 4. Dažreiz,ja jūs veicat maksājumu ar bankas pārskaitījumu, jūsu banka var būt nepieciešama 3-5 woring dienu laikā, lai apstiprinātu.(piemēram,daži Brazīlija "Boleto").kad jūsu maksājums ir apstiprināts,mēs nosūtīsim 1 - 3 dienu laikā. ----Par piegādi---- 1. Pasaules Kuģniecības (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Preces tiek nosūtītas no Ķīnas caur www.olivers.lv Standard Shipping, sasniedzot lielākā daļa valstu robežās no 15 līdz 60 darba dienām. 3. Pasūtījumi apstrādāti apsolīja laikā pēc maksājuma pārbaude. 4. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 5. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties.it īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Krievijas Pircējiem Piezīme.lūdzu, jānorāda pilns vārds vai nosaukums un pilna adrese,..Baltkrievijas un Ukrainas pircējiem.nodrošinām pilnu nosaukums būs labāk par atmuitošanu. 7. Vidējais piegādes laiks ir apmēram 15 līdz 35 dienām.Bet dažreiz tas aizņem ilgāku laiku, sakarā ar pasūtījuma jautājumu, vai citām problēmām. 8. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa 9. Ja jums ir nepieciešams, šī rīkojuma steidzami, lūdzu, izvēlieties EMS kā kuģošanas ceļu.Paldies!Mēs darīsim visu nopietni pakalpojums jums 1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes.Paldies ļoti daudz! 2.Ja jums ir problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes,mēs atbildēsim jūsu ietvaros 24 stundām. 3.Paldies par jūsu atbalstu, ļoti daudz!Mans draugs.

Tagi: tupele vasaras, cilvēks tupele, vīrieši tupele vasaras, veļa tupele, tupele salmi, vīrieši tupele, bambusa kurpes, bambusa tupele, mājas tupele vīriešiem, iekštelpu tupele.