Aizmugurē Kravas Vāks Mazda CX-5 CX5 2013 2016 Nodalījuma Aizkars Ekrāna Ēnā Bagāžnieka Drošības Vairogs Auto Piederumi

€60.52 €46.61

Pievienot grozam


SKU: #w10918

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • produkta izmēri: Izmantojot Veidni Ražot. Produkta Izmērs Plaisa 100% Pielāgots uzstādīšanai.
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Maksimālais Svars Ieteikums: 100kg
  • Objektu Platums: 0inch
  • Zīmola Nosaukums: KITTYLACK
  • Postenis Augstums: 0inch
  • izcelsmes vieta: Guangzhou,Ķīna
  • Postenis Svars: 2.8kg
  • Objekta Garumu: 0inch
  • Produkta krāsa: Melns / Bēšs
  • Īpašas Pazīmes: Drošības Vairogs Kravas.Sūtījumu šķirošana
  • Vienuma Tips: Aizmugures Plauktiem Un Piederumi
  • Materiāla Tips: Poliestera
  • Materiāls: Augstas Kvalitātes Pavisam Jaunu Poliesteris, Neilons
  • Minimālais Svars Ieteikums: 2kg

1. Pirms konkursa, Lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un uzdot visus savus jautājumus, Tas ir mūsu prieks, lai atbildētu uz visiem jūsu jautājumiem, bet, lūdzu, veltiet laiku, lai, pirmkārt, izlasiet visu informāciju, kas sniegta šeit, ja jūsu visvairāk jautājumus", atbildes nav.

2. Ja tā nav, tad jūs varat sazināties ar mums pa tirdzniecības vadītājs, vai pa e-pastu vai Facebook, mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem ietvaros 1-8 stundas.

Aizmugures Bagāžnieka Kravas Vāks CX-5 CX5 2013 2014 2015 2016 .

Produkta Materiāls : Augstas Kvalitātes Pavisam Jaunu Poliesteris, Neilons

Produkta Izmērs : Šis Produkts ir Ražots, Izmantojot Standarta Veidnes .Produkta Izmērs un Produkta Forma ir 100% Piemērots Jūsu Auto Instalācijas.

Produktu Daudzums : 1 Set ( Aizmugurējā Bagāžnieka Kravas Pārsegs )

Produkta Svars : Aptuveni 2,8 KG .

Produkta Krāsa : Melns / Bēšs

Jauns Neilona, Poliestera Materiāls gurantees lielisku anti - siltuma,anti-sāls,pretkorozijas,pagarina kalpošanas ilgums vairāk .

Jau uzvarēja autentifikācijas patentu jauninājumu dizainu uz Aizmugurējā Bagāžnieka Drošības Vairogs Kravas Vāciņu .

Preces tika ražotas saskaņā ar ISO9001 & TS16949 lielas rūpnīcas, stingras vadības sistēma nodrošina stabilu kvalitāti.

Sertifikāts nodots : ISO9001&TS16949

Izcelsmes vieta : Guangzhou,Ķīna.

Mūsu Produkti Ir augstākās Kvalitātes Standartiem, Ražošanas un Pārstrādes,Mūsu Produktu Mūsu Valstī Tikai Sniegt Pārdošanas 4S veikals,Mums don\ \ 't Vēlaties, lai nekvalitatīvu Produktu Kvalitāti ar Zemu Cenu, lai Iegūtu Lielāku Pārdošanas Apjomu,Mēs Tikai Veikt augstākās Kvalitātes Produktiem.

Ļoti Vienkāršu Automašīnas Sākotnējā Rezervēts Kartes Caurumu Tiešā Uzstādīšana ( Manuālā Uzstādīšana ) Nav Nepieciešami Nekādi Citi Montāžas Piederumi, Ļoti Vienkārši! ! ! !

Auto Instalācijas Spēkā Bildes, Sniegt Atsauces:

Lielisku anti-siltuma, anti-sāls, pretkorozijas, izturīgs pret augstas temperatūras dedzināšana, ūdensizturīgs, izturēt svaru, daudz video dati liecina mūsu kvalitatīvu produktu!

---- Par Muitas --------------------------------------------------------------------

Ja jums ir nepieciešams deklarēt faktisko vērtību, par parcle, lūdzu, pastāstiet mums, ka lai ar īsziņu,e-pastu vai trademanager.

----Par maksājumu -------------------------------------------------------------------- 1) Mēs pieņemam PAYPAL .Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā. ----Par sūtījums -------------------------------------------------------------------

1 .Vispasaules piegāde.Pasaules kuģniecības EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Ķīna post, un utt.( Izņemot dažas valstis un APO/FPO ) .

2 .Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.paka tiks nosūtīti ietvaros 1-3 darba dienas.

3 .Pirms maksājuma veikšanas, lūdzu, pārbaudiet savu piegādes adresi un citu prasību objektu.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Ja Pasūtījuma Adrese / Tel / Zip Kods / Adresāts kādu kļūdu,Pakete nespēj uztvert.Mēs Neuzņemas Nekādu Atbildību, Paldies !

4 .Pakalpojuma Tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Par piegādes laiku, mēs aprunāt kontrole perfekti, palīdzēs jums izsekot, līdz jūs saņemsiet, un nodrošināt jūs ar sekošanas numuru.Ja paka nav pienākusi, nepārsniedzot paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ir apmierināti atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

5 .Par piegādes veidu un cenu, lūdzu, skatiet iespēju izvēlēties piegādes metodi !

---- Atgriešanās&kompensācijas -------------------------------------------------------------------- 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un Mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Nav nekādu izņēmumu!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Ja krava nozaudēta vai sabojāta uz kuģošanas ceļu, mēs atgriezīsim naudu, lai jūs, vai sūtīt, lai jūs atkal.

4. Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, Pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

5. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes nekonsultējoties ar mums, mēs atbildēsim, un atrisināt problēmu, jums ir, cik drīz vien iespējams, saglabājot komunikācija ir appreciated.

---- Par garantiju -------------------------------------------------------------------- 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav salabot vai aizstāt to EMS ar beidzās garantija.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.olivers.lv! ---- Aptuveni atsauksmes --------------------------------------------------------------------

Tagi: eiro r, zemes gabala lentes, mazda cx 5 2011, mazda 5 piederumi, veikali, demio, mazda cx5 accessary, aizkaru bagāžnieka, mazda cx5, mazda cx 5 piederumi brošūra, durvju mazda cx5 2018.