Sākotnējā AOYUEi474A+ Vakuuma Ieroci Desoldering Pistole, Iesūkšanas, Aoyuei 474A+ lodēšanas stacijas

€112.71 €86.79

Pievienot grozam


SKU: #w10922

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iezīme: Citi
  • Nominālo Spriegumu: 220V
  • Temperatūras Diapazons: 200 C līdz 480 C
  • Ievadi Voltagle: 110V/220V
  • Modeļa Numurs: aoyue 474A+
  • Gaisa Apjoms: 23L/min (maks.)
  • Zīmola Nosaukums: HDCSUN
  • Nominālā Izejas Jauda: 70 w

Sākotnējā AOYUE I474A+ Elektriskā Vakuuma Sūkņa Lodēt Sūcējs Desoldering Ieroci lodāmurs CE sertifikācija

Produkta iespējas: jaunā versija I474A+ ar plates ir stabilāka, tāpēc, ka kalpošanas uzņēmēja ilgāk; panelis arī ir mainīts, lai nerūsējoša tērauda ar matētu pulvera, izskats ir vairāk žilbinošas, bet arī var novērst rūsas; Visi i474A+ ir arī konfigurēts sprauslu jaunākos, ir vairāk izturīgas.Iebūvēts vakuuma sūknis ar spēcīgu sūkšanas, double cilindra veida.Strauju apkures, precīza temperatūras.Elektriskā vakuuma pistoli, ar spēcīgu sūkšanas, var nepārtraukti skārda absorbcijas īpašības.Vakuuma spiediens / tilpums (augstākā): 23L/min Apkures kontroli sakarā ar iebūvēta LED Darba temperatūra var sasniegt ļoti ātri, jo ar keramikas sildīšanas elementu!Lieliski piemērota desoldering ICs, Led, vadiem un citām sastāvdaļām!Ergonomiskā forma un optimāls svara sadalījums nogurumam-maksas izmantot Vieglu tīrīšanas pavasara filtrs, izmantojot vicināšanu atkritumu lodēšanas alva Viegli lietot daudzfunkcionālo pogu shakefree darba, viņš ideāli desoldering rīks tagad ir pieejama kā viena stacija.Piemērots katram lab vai darbnīcas.Tas ir high-tec desoldering sūkņa savienojums, ko AOYUE.Modelis 474A+ ir viegli strādāt, pat ar amatieru un ir melna pārklāts korpuss.Jūs saņemsiet arī citas sprauslas un citas noderīgas piederumi (skat. iepriekš), tāpēc, ka jūs varat strādāt bez citas izmaksas!Stacija ir piegādāti iepriekš uzstādītas un gatavas lietošanai!Jums vienkārši ir jāpievieno barošanas vads: nav papildu izmaksas, viss, kas jums nepieciešams, ir iekļauti.Ieejas jauda 220-240V 50-60HZ Strāvas Patēriņš 60 W / 24 V AC Korpusa krāsa melna Temperatūras Diapazons 200 C līdz 480 C Sūkņa tips Double cilindru īpašu sūknis Sūkņa tilpums 23 l/min (maks.) Vakuuma spiediens 600 mmHg (24i.Hg) Galu uz Zemes Pretestību zem 2 Ohm ESD ESD DROŠU Izmēri-W × H × D 188 x 127 x 244 mm

Produkta Attēli:

Klientiem Piezīmes:

Maksājuma

1. Mēs pieņemam apmaksu ar tiešsaistes un .

2. Kad jūs maksājumu, lūdzu atstājiet savu pareizo adresi un tālruņa numuru, mēs tikai kuģu preci uz adresi, kas jums ir pa kreisi.

3. Pircējs ir atbildīgs par ietekmes dēļ, nepareizu piegādes adresi un tālruņa numuru.

4. Tūlītēja apmaksa ir nepieciešama.

Muitas Nodokļu Un Maksājumu

1. Tik ilgi, cik vienumu atrašanās vieta ir Ķīna ( Izņemot Amerikas savienotās Valstis ), visiem zemes gabaliem ir saistoši mērķa valstis piemēro nodokļu un maksājumu.Par īpašu tarifu, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar vietējo muitas māju detaļas.Visi nodokļu un pienākums ir pircēju rēķina.

2. Kad paka ierodas ārzemju valsts muitas nams, pircējs ir atbildīgs skaidrs, kravu saskaņā ar muitas darbinieku prasība noteiktā periodā.Muitošanas laiku nosaka pēc vietējā muitas un nav iekļauti paredzamo piegādes laiku.

3. Par katru sūtījumu, mēs veiksim deklarāciju par 60% preču kopējā vērtība.Ja jums ir īpašas prasības par produkta vērtību deklarācija, lūdzu, atstājiet ziņu!Paldies!

Atsauksmes

1. Mūsu pakalpojumu var būt ne labākais, bet solījumu, lai kļūtu labāk un labāk.

2. Ja jums ir kādi nepatiku par mūsu produktu, lūdzu, nē pastāstiet mums.Mēs jums varam palīdzēt to atrisināt.Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte.Mēs novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.

3. Mēs sirsnīgi lūgt jums nav atstāt negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums.Nē, pārdevējs var nodrošināt, nav problēmu, bet vērtība, kā atrisināt problēmu.

Tagi: lodēšanas alva, lodēšanas stieple, digitālā lodēšanas stacijas, Lodēšanas Stacijas, aoyue stacijas, apkures ieroci desoldering, desold stacijas, lodēšanas stacija desoldering, desold, goot lodēšanas pistoles.