Magic Kegel Bumbiņas Sievietes Maksts muskuļu Hantele masāžas Bumbu maksts stingrāku Izmantot Atjaunot geišas bolas pieaugušo seksa rotaļlietas

€6.64 €3.99

Pievienot grozam


SKU: #w10923

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: DKSHETOY
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 50392

Magnētiskā Kegel Sievietes Maksts Kontrakcijas, Hanteles, Bumba, Privātā Daļas Saspringts Izmantot Atjaunot Hantele Smart Ball CJ Apraksts

Funkcijas:

1.Pēc delicery jūsu muskuļus willcome atpakaļ uz to sākotnējā shapemore easlily un quicklt

2.Ērts mīksts materiāls ar labu elastību.

3.Bumbu ķermeņa formu, iekšējās stimulācijas bumbu tā, ka muskuļu kontrakcijas, lai sasniegtu treniņa

4.Nostiprināt iegurņa sēžas muskuļus un labāk un stingrāku kontroli

5.Ideāli piemērots sievietēm, kas cieš no urīna nesaturēšanas un pēc dzemdībām

6.Tikai 15 minūtes dienā, lai Kegel treniņu, jums ir stingrākas un stingrākas iegurņa muskuļus, lai uzlabotu urīnpūšļa kontroli, darba reģenerācijas un uzticību.

7.Ūdensnecaurlaidīgs dizains, viegli tīrīt, vai tas ir privāts dušas vai baseinu.

8.Maksts kontrakcijas bumbu novibrē pastāvīgi un ietekmi uz maksts sienas, lai veicinātu zemapziņas kontrakcijas iegurņa sēžas muskuļus.Ilgtermiņa uzdevums, var atjaunot maksts tvirtumu.

Apraksts:

Nosaukums:Kegel Bumbiņas

Dzimums: Sieviešu

Materiāls:Silikona

Forma:Bumba

Krāsa:Rozā

Izmērs Un Svars:

Maza Bumba:12*3,5 cm; svars: 40g

Vidēja Balle:16*2.8 cm; svars: 57g

Liela Bumba:16.5*3cm; svars: 67g

Daudzums:1gb/1 set

Instrukcija:

1.Lai ievietotu kegel bumbiņas viegli, lūdzu, applya ūdens bāzes eļļošana uz bumbu vai jūsu maksts ydd.

2. Liesās uz dīvāna, atveriet jūsu kājām, atpūsties jūsu maksts, un push bumbu lēni.

3. Pēc ieliekot to, jūs varat darīt daži vingrinājumi, piemēram, pastaigas, peldēšana, darot mājas darbus un tā uz metāla bumbu tiks saduras ar iekšējās virsmas, kamēr jūs esat kustībā.

4. Iztīrīt pirms un pēc lietošanas ar antibakteriālas ziepes vai dezinfekcijas losjons.Tad ļaujiet tai nožūt, protams, gaisā.

[Piesardzības pasākumi] : 1. Kad tīrīšana bērnu, lūdzu, nav mazgāt zem krāna, būtu jānotīra ar mitru dvieli. 2. Nelietojiet silikona smērvielas, kas var izraisa silikona produktus.Ja lubrikanti ir nepieciešams, izmantojiet ūdenī šķīstošs tiem.

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 1-3 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Paketē Iekļauts 1gb/1set* Kegel Bumbiņas

Kuģniecības mēs varam Atbalstīt Drop-Shipping uz Pasaules(izslēgt kara apgabalu).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem varētu tikt saņemti 15-50 darba dienu laikā.Pircēja Aizsardzību, Ja jums ir kādas problēmas ar pasūtījumu,laipni sazināties ar mums ,mēs esam ļoti laimīgs, lai apkalpotu katru klientu,; Pilnu Kompensāciju, ja jūs nevarat saņemt savu pasūtījumu, izmantojot pārdevēja garantijas piegādes laiku; Pilnu vai Daļēju Atmaksu , ja prece nav kā aprakstīts,bet, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,Lūdzu, nav Patvaļīgi atstāt sliktas atsauksmes un atvērt strīdu.Strīds nav labākais risinājums jebkuras problēmas,vislabāk ir sazināties ar mums uzreiz, mēs pārbaudīsim, kas noticis, un pie jums labāko risinājumu, Jūs piekrītat visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.olivers.lv!Atsauksmes, Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar Piecu zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums.savu nākamo iegāde,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs varam nosūtīt jauku dāvanu vai Kuponu, lai jūs Pēc Manis,jūs varat saņemt vairāk Atlaides un veicināšana ; Ja neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!Lūdzu sazinieties ar MUMS Ziņu, asv no 8:30.līdz 18:00. (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Tagi: geišas kimono, universāla vingrošanas hanteles, manējā seksa rotaļlietas, 4 mīlestība bumbiņas, seksa rotaļlieta, kegel treneris, maksts treneris, dzimums stroker, 16 kg kettlebell, vīriešu masturb.

Recenzijas

Addfarkas
2020-12-14
5/5
It's luxurious <3