ChanFong Elektromagnētiskā Prusaks Rauši Ultraskaņas Disku Prusaks Iekštelpu Virtuves Veltīta Elektroniskās Rauši Kaitēkļu Kontroles

€21.23 €12.74

Pievienot grozam


SKU: #w109528

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Kaitēkļu Tips: Prusaku
  • Nominālo Spriegumu: 220-240V
  • Produktu Sarakstu: Ultraskaņas Kaitēkļu Repellers,Akumulators,Instrukcijas
  • krāsa: Attēls
  • Atbaidīšanas Veids: Ultraskaņas Kaitēkļu Repellers
  • Zīmola Nosaukums: Chanfong
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modelis: AR120

Elektromagnētiskā Prusaks Rauši

Specifikācijas

Strāvas padeve: 220V—240V AC, 50 / 60Hz Mašīnas strāvas patēriņš: 3~9WATTS Elektromagnētisko viļņu amplitūda:> 900Vp-p

Darba Princips

Šis produkts izmanto augsto tehnoloģiju līdzekļiem, var radīt ļoti īpašu ultra-zemas frekvences elektromagnētiskais vilnis.Ar savu raidītāju elementi un elektroenerģijas pārvades līnijas, var efektīvi stimulēt darbības joma prusaku un citu kaitēkļu ietvaros nervu sistēmu un dzirdes sistēmu, tādēļ, ka tas rada diskomfortu un aizbēgt.

Piemērošanas joma

(1) Šis produkts, ir piemērots ģimenēm, restorānos, viesnīcās, slimnīcās, birojos, ražotnēs un citās vietās. (2) efektīvu braukšanas diapazonā no šis produkts ir aptuveni 80 kvadrātmetri.

Funkcijas

(1).Šis produkts tiek izsniegts ar ultra-zemas frekvences elektromagnētiskie viļņi var ne tikai efektīvi atbrīvoties no prusaku, bet arī atbrīvoties no skudras, zirnekļi, blusas, kukaiņiem un citiem kaitēkļiem. (2).Šis produkts izskatās mazo un izsmalcinātu, viegli izmantot. (3).Produkta sniegums ir stabils, ātrs.Kad izmanto, jūs varat redzēt acīmredzamas sekas, nepārtraukta lietošana par 2-3 nedēļām, lai sasniegtu labākos rezultātus. (Jo prusaks olas pieauguši aizņem 3-4 nedēļas) (4)Šis produkts ir izdevusi ultra-zemas frekvences elektromagnētiskie viļņi var iekļūt sienas efektīvi, nav aizšķērsoti ar posteņiem, lai samazinātu efektivitāti

Kā lietot

Plug vienības ligzda 220V-240V AC Arī kontaktligzdas.kad sarkano un zaļo gaismu pārmaiņus mirgo, tas nozīmē, ka mašīna sāka strādāt pareizi.

Piezīme

(1).Lietojot šo produktu, ievietojiet to sienas kontaktligzdai, kas zemākas vietas. (2).Lielākā daļa prusaku un citu kaitēkļu uz zemes darbību, lai produkts būtu uzstādīta zemē pie vietas. (3).Šis produkts ir piemērots tikai iekštelpās, nav mitrs un izmantošana augstā temperatūrā.

Tagi: lukturi moskītu, apkopēja ultrason, bug slepkava, prusaks lamatas, solor maksas kontrolieris, 423 mhz tālvadības pults, garāžu durvis, tālvadības kontrolleris, virtuves elektronikas, saules uzlādes kontrolieris 12v rūpniecības, oem ultraskaņas.