2pc Aventik Knislis Moskītu Cepuri Neto Segtu Super Smalku Sietu Super Light Viens Izmērs Visiem, Saglabāt Drošu Atdzist UV Aizsardzību, Lielisku Dizainu

€7.40

Pievienot grozam


SKU: #w110135

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: Aventik
  • Ar Cokolu: Jā

2gab Aventik Knislis Moskītu Cepuri Neto Segtu Super Smalku Sietu Super Light Viens Izmērs Visiem, Saglabāt Drošu Atdzist UV Aizsardzību, Lielisku Dizainu

Amats: Lidot-komplektēšanas materiāli Apraksts: Aventik funkcionāla āra sporta knislis moskītu cepuri neto vāciņš nodrošina lielisku aizsardzību no odu, bišu un citu ieliktņiem.Tas dod arī lielisku UV aizsardzību āra aktivitātēm.

Tas ir izgatavots no super smalkiem un augsta blīvuma poliestera acs dzijas, daudz labākas un drošākas par jebkuru tradicionālo odu neto materiāls.Soda acs ir mazi caurumi, kas ir pietiekami, lai saglabātu tiny nepatīkams bugs, odi, odi pie jūsu sejas un kakla.Super viegls un smalks pinums lielisku ventilāciju, efektīvi izsūta ķermeņa siltumu no visām pusēm, un uzturēt jūs ērti visas dienas garumā.

18inch/ 45cm augstums īpašu dizainu.Ir elasticized savelces pie moskītu cepuri neto vāciņu, to var glabāt malām, ne nokrist, lai bloķētu acīs, kad jūs uzzināt vairāk, lai arī zveja.Tā arī var būt sabrukusi, ļoti maza kabatas.

Šis moskītu cepuri neto vāku var izmantot daudzās situācijās, par robežu ūdeņos, zvejas, kempings, pārgājieni, medības un lielākā daļa āra aktivitātēm.

Piegāde: vienums tiks nosūtīta uz jums 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Visā Pasaulē Sūtījumu:

Mēs kuģis ar Ķīnu pastu, tas var aizņemt vairāk laika, pirms jūs nokļūt objektu, kas parasti ir sūtījumu visā pasaulē notiks no 18 līdz 35 darba dienu laikā.

Mēs arī var piedāvāt express post DHL, FedEx un EMS, kas ir ātrāk un būs nepieciešamas vairākas dienas, bet izmaksas ir $20 vairāk vai augstāka.Ja jums ir steidzami, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs sniegsim jums pieņemamu piegādes maksa.

Mēs nosūtīt izsekošanas nē.jums pēc tam, kad sūta savas preces, lai jūs varētu izsekot sūtījumu, un zināt, kad jūs varat saņemt savu preci.

Maksājums:

Mēs pieņemam PayPal tikai .

Atlaide kombinācija piegāde :

Lai saglabātu kuģniecības izmaksas, jums ir ieteicams, lai dažādas preces un norēķināties ar vienu maksājumu.Ja jūs vēlētos, lai vairāk pasūtījumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums par iespējamo atlaidi kuģniecības izmaksas.Paldies par jūsu veida uzticību.

Atgriešanās apraksts:

1. Trīs mēnešu garantija tiek nodrošināta.

2. Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas sedz pircējs.

3. Lūdzu atgriezt 7 dienu laikā, saņemot preci, ja prece ir bojāta, mēs tiks aizstāts ar jaunu.

4. Mēs pieņemam tikai neizmantoto preces, kuras ir labā stāvoklī.

Lūdzu atstājiet mums 5 zvaigžņu atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs atrisināt problēmu uzreiz.

Ir laba diena!

Tagi: moskītu neto bērnudārzs, gultas aizkaru, aizkaru mosquito net, mesh mosquito, canopi, gulta neto, durvju mosquito net, gulta mosquito net, šūpuļa mosquito net, magnēts mosquito net.