Redzēt un Pareizrakstības Apguves Rotaļlietas Redzi Vārdu Spēles Matching Burtu Mīklas Izglītības Rotaļlietas Bērniem Zēni Meitenes 3+ Gadiem

€30.68 €15.34

Pievienot grozam


SKU: #w11015

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Brīdinājums: NAV
  • Modeļa Numurs: 264007
  • Vecums: 8~13 Gadi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Redzēt un Pareizrakstības Apguves Rotaļlietas Redzi Vārdu Spēles Matching Burtu Mīklas Izglītības Rotaļlietas Bērniem Zēni Meitenes 3+ Gadiem

1. piezīme:Mēs jums saglabāt savu privāto dzīvi drošu un arī neatklāj nekādu privātu informāciju.

2:Lūdzu, sazinies ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Mūsu pēc-pārdošanas komanda sniegs jums perfektu risinājumu pirmo reizi.

Objektu Specifikācija:

Apraksts:

Piemērots vecums: 3+

Svars: 0.44 kg

Galvenais materiāls: augstas kvalitātes koksnes

Izmērs: 25*21.1*4

Specifikācija:

Kad runa ir par studijām, bērniem būs ne vairāk garlaicīgi.

Bērni varēs baudīt mācību abc, spēlējot šo koka rotaļlietu.

Labākā dāvana jūsu bērniem.

Divas kopijas 26 mazos burtus, viena kopija 26. lielos burtus, 33 kārtis (ieskaitot priekšā un aizmugurē).

100% Apmierinātība: Jebkura papildu jautājumu par to, lūdzu, sazinieties ar mums.

Komplektā Ietilpst:

1 x komplekts rotaļlieta

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: adapteris ipad gadījumā, blaster 200 carbu, bitcoin miner 33t, melns krekls pārtraukums, akumulators ap 3u 12v, brazīlijas snikers, boot nazis amazon, neilona suku 200mm, velosipēds 4 gadiem meitene.