Koka, Taisnstūra Formas Tējas Kaste Caurspīdīga 6 Nodalījumiem, Uzglabāšanas Kārba, Tējas Un Kafijas, Tējas Koka Kastē Plānotājs Virtuves

€12.00 €10.19

Pievienot grozam


SKU: #w110319

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: DesertCreations
  • Stils: Tradicionālā Ķīniešu
  • Režģu Daudzums: 6

Produkta apraksts

Krāsa:Melna/Balta

Koka Tējas Kaste ar Vāku, Kafijas, Tējas Maisiņu Uzglabāšanas Turētājs Organizators Virtuves, Skapji

Funkcijas:

1. Izsmalcinātu tējas uzglabāšanas kaste funkcijas modes retro stilā; ārēji atvērtas ar caurspīdīgu jumta iestatījumu, seši nodalījuma dizains.

2. Tējas kaste ir izgatavota no dabīgā koka, un tas nāk ar augsta cietība un augsta līmeņa simulācija.Pēc tam, kad plāksnītes ir iešķeltu, tie ir savienoti, un tie ir integrēti.

3. Vienkārši un skaisti kastē nāk ar stingra un kompakta konstrukcija nodrošina izturību.Aizsargātu kafijas no putekļiem un parādīts tā skaisti.

4. Kārba var turēt tēja, kaltēti ziedi un citi priekšmeti; izmantot, lai organizētu tējas maisiņi, cukurs, somas, saldinātāji, utt., un var arī izmantot kā mājas mēbeles.

5. Tas ir ļoti piemērota nekustamā tējas mīļotājiem, kuriem patīk dzert vairāku veidu tējas, vai saimniekiem, kuri vēlas, lai sniegtu viesiem ar dažādu veidu tējas modes veidā.

Specifikācija:

Materiāls: koks

Izmērs: aptuveni 37*9*9cm/14.57*3.54*3.54 collas

Iepakojuma Saraksts:

1*Tējas Kaste

Tagi: kafijas metāla krūze, brūna tējas kaste, koka kaste bagāžnieka, alva tējas kaste, kraft tējas koka kastē, arhivatoru lodziņā virtuves, sejas st, militāro krūze, sakausējuma tējas kaste, uzglabāšanas kaste virtuvē metāla.