Bērnu Rotaļu Montessori Izglītības Mācību Atbalsta Materiāli 1 Caurspīdīgu Collu Kvadrātveida Loksne Flīzes Krāsains Mozaīkas 100gab/Maiss

€4.53

Pievienot grozam


SKU: #w11034

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vecums: > 3 gadiem
  • Modeļa Numurs: A2006D01
  • Materiāls: Plastmasas
  • Dzimums: Unisex
  • Brīdinājums: nav spēlēt mutē,rūpēties par savu bērnu, ja līdz 3 gadu vecs
  • Zīmola Nosaukums: littlelolo
  • Funkcijas: Izglītības
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

[bērnu rotaļu montessori izglītības mācību atbalsta rotaļlietas 1 caurspīdīgu collu kvadrātveida loksne plānas un krāsainas ]

Cienījamie Pircēji : šī rotaļlieta cena ir tikai 100 gab. , un katra krāsa 25pcs !ja jūs vēlaties iegādāties big bag , pls vietā, lai pie daudzums 10sets !

Rotaļlietas izmērs ir :1x1 cm

labāk spēlēt uz gaismas kaste vai balta papīra, un tās krāsa ir tiešām skaista un ļauj bērniem ērti .

Uzmanību:Pēc garu ceļu, piegāde,skaidu varbūt ar dažiem skrāpējumiem ,ja jums prātā, tas,pls nav vieta kārtībā.tas nav redzama virs papīra un gaismas tabulā.bet, kad jūs meklēt, izmantojot to gaisā,jūs redzēsiet, ka tā. :)

šī rotaļlieta nav tostarp blue box !!!!! :)

Lasīšana Pirms Pasūtīšanas

( Svarīgi ! )

Cienījamie Klienti: Welcome un Paldies Par Apmeklējot Manu Veikalu Ar Tik Daudz Interesanta !!!

Es Esmu Ļoti Trustable Pārdevēja Un Man Ir Ļoti Karsta Sirds, Lai Apkalpotu Klientus Arī.Es Tiešām Prātā, Jūsu Satisfication Pēc Tam, Kad Pērk No Mums , Tāpēc Lielākā Daļa Pircēju Būs 100% Apmierināt Ar Savu Pakalpojumu .Gadījumā, Ja Kāda Problēma Notiek , Es Ceru, Ka Gan No Mums Var Rīkoties Ar To, Izmantojot Sarunu , Man Tiešām Nav Līdzīgi Tiem, Pircēji Bieži Vien Atvērt Strīdu, Pirms Jebkādas Diskusijas .Man Patīk Pircējs Ar Pacientu Un Gentlemanlike , Ja Jums Ir Viegli Būt Dusmīgs, Un Neviens Pacients Par to, kā Runāt Ar Pārdevēju , Pls nav Vieta, Lai Par Manu Veikalā .Paldies Ļoti Daudz!

Tagi: mācību koku montessori, eva puses, montessori, 7 collu tft plastmasas, kārtotāja koka, bērnu rotaļu spogulis, bērnu izglītības, attīstības izglītības rotaļlietas, montessori materiāls numuri, rattl.

Recenzijas

Akmal 25
2020-12-23
5/5
Just like the picture. Great Material for light table!
Fgsdyfsd
2021-02-12
5/5
Sending faster than expected Neat packaging Perfect
Natalya 3525
2020-11-27
5/5
I like it very much. Bigger than I expected them and duritos.