Līmi F150 Tailgate Iekļaut Pārklājuma Vēstules, 3D F150 Emblēmu, Aizmugures Tailgate Decal Vēstules F150 2018 2019 (Chrome)

€8.42 €6.40

Pievienot grozam


SKU: #w110615

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Līmi F150 Tailgate Iekļaut Pārklājuma Vēstules, 3D F150 Emblēmu, Aizmugures Tailgate Decal Vēstules F150 2018 2019 (Chrome)

Salīdzināt ar parastajām stick un mizu uzlīmes, mūsu uzlīmes ir izgatavotas no nekustamā HC vinila un ir izstrādāti ar Gaisa Izlaides Tehnoloģiju ideāls pieteikumu pieņemšanas uzstādīšana ir daudz vienkāršāka un vieglāka par jebkuru DIY prasmju līmeni.Augstas kvalitātes vinila līme, laika apstākļiem izturīgi, UV aizsardzība.Vienreiz, Ja jūs vēlaties, lai novērstu krāsu,NETIKS daed un būs neatstāj nekādas nevēlamas atliekas vai traipus.

Tikai ņemot 5 minūtes, lai padara kravas automašīnu izceļas mazliet vairāk!Viegli lineup un piemērot tailgate ielikt burtus, perfekti dobumā no tailgate.Ieteikumi : pārliecinieties, lai rūpīgi notīriet padziļinājumus, lai nodrošinātu ilgmūžību līmi, pirms to piemērošanas.

Uzcelta pēdējā!Jauku smagā metāla ar augstas kvalitātes lentes uz muguras, izturība pret ilgtermiņa saules gaismas iedarbības , līst vai slīpumā.Piezīme: Izmantot siltuma pistoli/ matu fēns, sasilda ķermeni, kā arī vēstules, kā piesardzības pasākumu, pirms instalējat pie ziemas laika.

Paaugstināta cieto metāla emblēma vēstules ar skaistu konusveida, lai ietilptu izliektas, sarežģītu padziļinājumā virsmas izveidot atdzist 3D.Lieljaudas un Spīdīgu Ford decal tiešām padarītu tailgate smalks veids.Der 2018-2019 F150

Ja jums ir gatavi, lai novērstu emblēma ar burtiem, izmantojot siltuma pistoli, lai mīkstinātu līmi un izmantojot kaut ko mīkstu, piemēram, zvejas līniju, lai atdalītu līme no tailgate nav veids, daing krāsas.Nobeiguma tīrīšana atlikušo līmi izmantojiet mīkstu Mini šķiedras dvieli un goo pagājis.

Pamata Instalēšanas Rokasgrāmata:

1) Noslaukiet un tīrīt savu tailgate iespaidu jomā.Pārliecinieties, ka zona ir tīra,brīva no netīrumiem vai citiem nosēdumiem

2) noņemiet līmlenti vēstuli no pamatnes

3) Uzmanīgi piemērot decal vēstuli pār iespaidu jomā, pārliecinoties, lai tas gulēja dzīvoklis novēršot gaisa burbuļus

4) Ja nepieciešams, izmantojiet filca malas rīks vai špakteļlāpstiņu, lai palīdzētu ar pieteikumu

5) Atkārtojiet katrai vinila vēstule.Lūdzu, neaizmirstiet izmantot SILTUMA PISTOLI uzmanīgi uzsilšanai decal.

Siltums ir svarīgs, lai instalācijas procesu.Nospiediet stingri un maigi berzēt decal ar microfiber auduma vai filca špakteļlāpstiņu rīku, vienlaikus piemērojot karstumu, lai palīdzētu ar saķeri.

IDEĀLS FIT-Precizitāte samazināt vinila uzlīmes jūsu Ford F150 tailgate iespaidu jomā - Mainīt noskaņu un izskatu jūsu transportlīdzekļa, bez augstām izmaksām.

Krāsa:Sudraba

Materiāls:ABS

Iepakojuma Saturs:

1* iestatīt Tailgate Ielikt Burtus ("F","1","5","0")

PAZIŅOJUMS

1: Labs ar berzes alkoholu un noslaukot ar sausu dvieli, lai nodrošinātu ilgmūžību līmi.

2: Ja auksts temps ārpuses, iesildīties ar karstuma pistoli/fēnu saņemsiet lapiņas pusē jauks un lipīgs.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.olivers.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.olivers.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

Tagi: auto vēstuli, auto uzlīme vēstuli, ford f150, f150 fx4, ierīču f150, cla padoms, f150, ford f 150, emblēmu vēstuli, 2018 f150.