Macrame Sienas Karājas Gobelēns Bohēmijas Stila Mākslas Handwoven Gobelēns Amatniecības Istabu Dzīvokli Apdare

€26.85 €15.57

Pievienot grozam


SKU: #w110800

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modelis Tips: Cietie
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Stils: Mūsdienu
  • raksts: Dzija Krāsota
  • Technics: roku darbs
  • Forma: Taisnstūra
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem:

1、Krāšņs Gobelēns: Krāšņs bohēmijas gobelēns rotājumi var izmantot kā kāzu ģimenēm, lai padarītu jūsu mājas ērtāku un silts.

2、Premium Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes izturīga kokvilnas.Pēc stundas pulēšana, ko mūsu vietējie amatnieki, rūpīgi izstrādāts amatniecības dos jums minimālisma noskaņu un pievienot bohēmas stils uz savu vietu.

3、Rokām austi Kulons: Dabīgas kokvilnas diegus funkcijas temperatūras regulēšana, anti-alerģiskas, anti-static, vides aizsardzības, antibakteriālas un bez smaržas.Tīra ar rokām austi visu maču dekoratīvu piekariņu.

4、Unikālu Dizainu-Rokām austi durvju aizkari, gobelēns sapņu ķērājs.Izmantot dabas materiālus, kas dod minimālisma jūtas, un piebilst sajūtu roku mākslas, lai jūsu istabā.

5、Izstrādājuma Apkope: Parasti nav nepieciešams tīrīt.Lietot matu fēnu, lai pūst putekļus regulāri.Ja jums ir nepieciešams, lai attīrītu to, lūdzu, nomazgājiet to ar roku.Nemazgāt to ar mašīnu.Nelietojiet berzēt to.Nospiediet maigi ar rokām.

Specifikācija:

Izmērs: aptuveni 50*70cm/19.69*27.56 collas

Materiāls: kokvilnas diegu/koka

Tīrīšanas metode: roku mazgāšana, līdzenai un sausai

Iepakojuma Saraksts:

1*Gobelēns

Piezīmes:

Virve ir viegli sajaukt.Pēc tā saņemšanas, krata un iztaisnot to ārā.Dabas kokvilnas virve, iespējams, ir dažas smaržas, kas ražo kokvilnas meistarību.Tas pazudīs pēc pāris dienām, kad karājās pie sienas.

Tagi: dzīvojamā istaba rotā, boho rotaslietas, macram sienas, sienas uzlīme, burvība, japānas ainavu, boho, boho dekori, paklājs pie sienas, mājas dekori.

Recenzijas

Homan621
2020-12-08
4/5
He didn't arrive, But the refund was made quickly
Larin 1951
2020-12-22
5/5
Beautiful and very fast arrival. Quality owl
Madsean90
2021-02-10
5/5
Much better in person. Super nice!
Ganapathyramji
2021-01-07
1/5
Le produit ne m a pas été envoyé. Le vendeur m a demandé de d ajouter des frais de port qui avaient augmentés. J ai payé encore. Et ensuite le vendeur m a demander de passer une nouvelle commande ce que j ai fait aussi. Mais il ne veut pas me rembourser la première commande jamais envoyée