Jauns

Tagad Pārtikas produktiem, Maca, 500 mg, 100 Dārzeņi Kapsulas BEZMAKSAS PIEGĀDE

€32.11 €22.47

Pievienot grozam


SKU: #w111217

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: zivis
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Tagad Pārtikas Maca 500 mg 100 Dārzeņi Kapsulas Apraksts Reproduktīvo Veselību Var Atbalstīt Seksuālo labklājību, Par Vīriešiem un Sievietēm, kas Nav ĢMO Uztura Bagātinātājs Veģetārietis/Vegāns Košer Botanicals/Garšaugi Ģimenes Īpašumā Kopš 1968. gada GMP Kvalitātes garantiju

Maca (Lepidium meyenii) ir pieaudzis augsta līmeņa paaugstināšanās, kas Andes reģions Centrālās Peru.Tā ir tradicionāli izmantota gadsimtiem kā pārtikas avots un kā vispārēju enerģijas toniku.Mūsdienu zinātnes pētījumi liecina par to, ka maca var palīdzēt, lai atbalstītu veselīgu reproduktīvo dzīvi gan vīriešiem, gan sievietēm.Klīniskie dati liecina, ka Maca neatstāj tiešu ietekmi uz endokrīno funkciju.Lietošana

Lietot pa 1 kapsulai 1 līdz 3 reizes dienā.Citas Sastāvdaļas

Hypromellose (celulozes kapsula) un magnija stearāts (augu avots).

Nav ražoti ar raugu, kviešu, lipeklis, sojas, kukurūzas, piena, olu, zivju, vēžveidīgo vai koku riekstu sastāvdaļas.Ražots uz GMP iekārtas, kas apstrādā citas sastāvdaļas, kas satur šie alergēni.Brīdinājumi

Tikai pieaugušajiem.Konsultēties ar ārstu ja grūtniece/nursing, ņemot zāles, vai ir medicīnisks stāvoklis.Sargāt no bērniem.

Dabisku krāsu variācijas var rasties šī produkta.

Glabāt vēsā, sausā vietā pēc atvēršanas.Papildināt Fakti porcijas Lielums: 1 Dārzeņus Kapsula Summa porcija: % Ikdienas Vērtība Maca (Lepidium meyenii) (Sakne) 500 mg * * Dienas deva nav noteikta.

Piegāde:

Mēs kuģis pasaulē, tiesības uz jūsu sliekšņa.

Lūdzu, ļauj 3 - 7 darba dienu laikā par piegādi jāveic pēc tam, kad maksājums ir saņemts.Piegāde parasti ņem 2-12 darba dienu laikā ar EMS, un 14-21 darba dienu laikā ar Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.

Sazinieties Ar Mums:

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi atstāt mums ziņu.Mēs saņemt atpakaļ uz jums ASAP.

Par Atsauksmes

Mums ir svarīgi mūsu klienti un mēs augsti novērtējam jūsu POZITĪVAS atsauksmes.Lūdzu, neatstājiet bez negatīvas atsauksmes lūdzot palīdzību, lai mēs varētu atrisināt šo problēmu.

Tagi: melns maca, maca pulveris, cichlid zivju, cichlid zivju barība, kolagēna kapsula, cichlid inkubators, cichlid pārtikas, maca vīriešu, maca sakne, peru maca.