Sakura Rozā Priekšējā Korpusa Apvalks Faceplate Sānu restes Panelis Xbox One X un One S Kontrolieri (Modelis 1708)

€14.48

Pievienot grozam


SKU: #w11156

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • MicroSoft Modelis: Xbox Viens
  • Saderīgs Marku/Modeli: Microsoft
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Fit for Xbox One X un One S Kontrolieri (Modelis 1708)
  • Piezīme: Kontrolieris un citas daļas, kas nav iekļautas
  • Zīmola Nosaukums: eXtremeRate

Mēs zinām, ka jūsu kontrolieris apvalks ir vairāk nekā tikai plastmasas aksesuārs.Tas ir jūsu pavadone, savu spārnu cilvēks, savu kaujas draugs.Tas ir iemesls, kāpēc mēs izmantojam tikai labākās sastāvdaļas, un visvairāk dinamiskas krāsas, lai nodrošinātu mūsu kontrolieri ir visaugstākā kvalitāte.Tas ir ātrs, vienkāršs veids, kā pielāgot savu kontrolieri.Izlasīt Pirms Pirkšanas: 1, Lūdzu, pārbaudiet, otrā bilde sarakstā.Šis produkts ir savietojams ar Xbox S & Xbox One X kontrolieri (modelis 1708); Tā nav saderīga ar Xbox Viens Elite & Xbox Vienu standarta kontrolleri. 2, Paka nāk ar faceplate korpusa gadījumā, un viens pāris atpakaļ paneļi kontrolieris.Kontrolieris, grunts, gliemežvāki, pogas un citas daļas, kas nav iekļautas. 3, Nepieciešama klientiem, lai uzņemtu papildus kontrolieris, lai aizstātu savu sākotnējo apvalks; Nepieciešama klientiem, ērts, ar kontrolieri uzstādīšana; Saņemt uzstādīšanas video guide, meklējot "Extremerate Xbox One S X Kontrolieris Faceplate" Youtube; šķīrējtiesas video lietošanas pamācība: Meklēt "Extremerate Xbox One S X kontrolieris, Sānu Sliedēm" uz Youtube. 4, tekstūra nav gumijota apdare.Tā vietā, tas ir semi-slick, matēts mīkstas plastmasas.Produkta funkcijas: Izgatavots no izturīga netoksisks ABS plastmasas.Smarža bezmaksas.Pilnīgi der flush uz visām pusē; Sēdēt pareizi visus klipus.Personalizētu jūsu Xbox One S vai Xbox One X kontrolieris.Tā ir skaista mainīt uz augšu, no urbšanas parastā melnā, bez izdevumu ton naudas.Komplektā Ietilpst: 1* Priekšējā korpusa 1* Labajā pusē sliedēm 1* Kreisajā pusē sliedēm 1* Atveriet korpusa instruments 1* T8H skrūvgriezi 7* Skrūves Piezīme: kontrolieris un citas daļas, kas nav iekļautas!

Tagi: saulessargs sievietēm, sakura, taiko nav tatsujin, gadījumā, ja kontroles xbox viens, bārdas augšana, sudraba xbox shell, viens s, xbox gamepad, extremerate ps4, ja xbox.

Recenzijas

Saniaz72
2020-11-21
5/5
Textured silicone like soft feeling's plastic this line from dust paste stability and terrific. Shipping period is 7th days or so was I dont think
Cicka Piska
2020-12-08
5/5
Product received as described
Shepel83
2021-01-24
5/5
It's beautiful, arrived in a month in Chile. With my boyfriend we are very happy. Thank you very much
Sweet Sassy Girl 05
2020-11-21
5/5
Arrived quickly. The shell is very soft and comfortable. Only thing is one of the grips had a notch on the inside that was blocking the trigger from being pressed. Works great once cutting that though.