Baby Boy Panīcis Tualetes Apmācību Raķešu Bērniem Stāvēt Vertikāli Pisuāra Zīdaiņu Zēnu Urinēt Regulējami-Uzstādīts Bērnu Zēns Pisuāra

€18.63 €17.70

Pievienot grozam


SKU: #w11175

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • krāsa: Pelēks/Zaļš/Zils
  • Zīmola Nosaukums: bioby
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vecums: 4-6Y
  • Plastmasas Tips: ABS
  • Modelis Tips: Karikatūra
  • Modeļa Numurs: F40311
  • Augstums: Regulējams

{infomodule}

Pakete Ietver

1 x Mazulis, Zēns Urinēt Mācību Pisuāra

Funkcijas

-Izgatavoti Panīcis Apmācību Viegli.Šī pisuāra treneris ir ideāla panīcis apmācību aksesuārs jūsu mazais zēns.Perfekts izmērs piedāvā platība, kas nepieciešama, neveicot milzīgs maziem bērniem.Piemērots vecumā no 18 mēnešiem un uz augšu.

-Regulējams Augstums.Jūs varat bez maksas mača bāzes un noregulējiet pogu atpakaļ uz podiņa, lai regulētu pareizu augstumu, lai zēns.

-Removalbe Trauks vieglākai Tīrīšanai - Ērti noņemams trauks var izņemt no rāmja viegli un rūpīgi iztīrīt.

-Vienkārša Uzstādīšana.Vienkārši uzstādiet to uz sienas pie labākajiem augstums un izveidots savienojums ar grīdā.Sturdily veidots ar gaismu un izturīga materiāla.Piesūceknis un līmes montāžas āķis iekļauti.Nav instrumentu, kuras vajadzīgas uzstādīšanai.

-Brīvi stāvoša un kustamā.Varat pārvietot to, lai guļamistabas un vietā.Ērts, lai rūpētos par savu bērnu.

Spilgts un saistošs.Kazlēnu draudzīgas raķešu dizainu, košās krāsas piesaista zēns.

Specifikācija

1. Nosaukums: Mazulis, Zēns Urinēt Mācību Pisuāra

2. Modelis: F40311

3. Krāsa: Pelēks/Zaļš/Zils

4. Materiāls: ABS

5. Augstums: Regulējams (Kā attēlā redzams)

Piezīme

1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, tas pirms maksāt.

Atgriešanās:

Ja postenis DOA(Dead Ierašanās),Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā,Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ

Garantijas laiks:

Visi postenis Nāk ar Pamata 3 Mēnešu Pārdevējiem Garantijas,ja preci ar defektiem 3 mēneši,Mēs piedāvājam nomaiņa withour papildus Lādētājs(ieskaitot shipping maksu), Pēc tam, kad mēs Saņemam nekvalitatīvu preci.

Ja postenis Bojātu pēc 3 Mēneša,Pircēji joprojām varat to sūtīt atpakaļ,Mēs sazināsimies ar piegādātājiem vai Fabrika Garantija.Pircējiem, Iespējams, Vajadzēs maksāt Kuģniecības maksa nosūtīt aizstāj preci.

Tagi: pieaugušo panīcis mūzika, cilvēks pee, pieaugušo panīcis ceļojumu, mobilo panīcis pieaugušo, pieaugušo panīcis sieviete, plastmasas podiņš pieaugušo, zēns pee, wetsuit pee, nometnes pee, soma pee.