Dubultā Klaigas Mount Ar Dual 1/4 Kameras Skrūve Magic Arm Mini Bumbu Galvu Monitors LED Video Gaisma Video Būris

€10.28 €8.23

Pievienot grozam


SKU: #w11212

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Skrūvju Interfeiss: 1/4"-20
  • Modeļa Numurs: Būris Magic Arm Mini
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: MINIFOCUS
  • Mini Magic Arm Monitora Stiprinājums: Mini Magic Arm Monitora Stiprinājums
  • Materiāls: Alumīnija
  • Nosaukums: Mini Multi-Funkciju Dubultu Lodīšu Vadītājs
  • Mount: ar Dubultas Ballheads ar 1/4" Skrūvi

Iezīmes: Šis klaigas rokas ir radoša adapteri, kas paredzētas jebkuru kameru ierīces ar standarta 1/4" vītne, piemēram, monitors, LED gaismas un utt.Super mini metāla korpuss ir 2 ballheads par katru sāniem un nodrošina 180° tilt kustību.Tas var palīdzēt, lai mainītu šaušanas leņķi viegli!Paredzēti, lai ietilptu jebkuru kameru ierīces ar standarta 1/4" vītne, piemēram, monitors, LED gaismas & utt.Ar ballheads abos galos, mainīt leņķi viegli.Metāla korpuss, pietiekami spēcīga, lai pēdējā ilgu laiku.Ātri uzstādīt vai noņemt.Materiāls: Metāla Paketes Saraksts: 1 * Bumbu Galvu un Rokas, Ņemiet vērā,: Tikai burvju roka ir iekļauti.Postenis Funkcijas MINIFOCUS®

Ieteicams Produktu MINIFOCUS® Sūtījumu Noteikumiem MINIFOCUS® Sasilšanu Padomus, Mēs ceram, ka tas ierodas laikā,bet, tā kā tas ir starptautisks piegādes,kuģniecības laiks būs ļoti atkarīgs kurjeru uzņēmums un vietējās muitas/maksājumu, Mēs varētu kontroli neattiecina uz sliktiem laika apstākļiem, vai muitošanas, ja tā ietekmi uz iepakojuma ar piegādi.Pls, pagaidiet, pacietību.Paldies par jūsu sapratni. ☑ Kuģniecības izmaksas: Noklikšķiniet uz "Piegāde un apmaksa" tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju. ☑ Ja jums ir kādas īpašas prasības, kad jums vietu pasūtījumu,lūdzu, atstāt mums ziņu, Paldies! ☑ Mums būs balstīta uz reālo situāciju, izvēlēties sev pieņemamā veidā, loģistiku. ☑ Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes, Visiem iepakojumiem, var izsekot uz līnijas. ☑ Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 2 līdz 15 darba dienām. ☑ Mums ir liela pieredze muitas nodevu.Pls pastāstiet mums, kāds ir labākais cenu, paziņojot, vērtību rēķina,lai jūs varētu izvairīties maksāt augstu nodokļa Klientu Apmierinātības MINIFOCUS®, Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.Atsauksmes MINIFOCUS® Jo jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Tagi: klaigas dslr, 17mm bumbu mount, bumbu skrūvi, rc, 14 kronšteinu, bumbu galvas statīvu, divu monitoru, Ball Head Mount, f150 mount, alumīnija m3 skrūves, 1 collu bumbu mount.