3in1 Salokāms Futbols, Uzvarētājs galda Spēles, Galda Hokeja Spēli Katapulta Šaha Peld Šaha Mātes-bērna Interaktīvās Rotaļlietas Puse Spēle

€36.93 €22.90

Pievienot grozam


SKU: #w11239

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vecums: Pieaugušajiem
  • Modeļa Numurs: galda spēle
  • Tēma: Sporta
  • Brīdinājums: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: 3 in1
  • Materiāls: Koka

Mēs atbalstām piliens kuģniecības 1. Mūsu produkti ir pietiekami daudz krājumu, mēs atbalstām piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības ,jūs varētu nopirkt ar pārliecību, 2. Mēs neietver jebkuru cenu un reklāmas informācijas un rēķinus produkts 3. Mēs esam aizjūras noliktavām, kas var ietaupīt daudz laika, 4. Produkta aizjūras noliktavā, Piegādes laiks ir šādi: Kuģis No Francijas, Vācijā un LIELBRITĀNIJĀ ,tas ir aptuveni 3-10 dienas, Kuģis uz AU ES FR MUMS , tas ir nepieciešams, par 6-15 dienas, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.Salokāma 3in1 Futbols, Uzvarētājs galda Spēles, Galda Hokeja Spēli Katapulta Šaha Peld Šaha Mātes-bērna Interaktīvās Rotaļlietas Puse Spēle

Specifikācija:

preces nosaukums:3 IN 1 Futbols, Uzvarētājs galda Spēle

Produkta materiāls: koks

Produkta izmērs: nesalocītā veidā izmērs: 60*30*2.5 cm salocīts izmērs: 30*30*5cm (Dēļ manuāla mērīšana, tur būs kļūdas 1-3 cm.)

daudzums:1gab.

Iepakojuma saraksts:

Ātri kaķene*1 (piecas sarkanas un piecas melnas šaha figūras, + 2 elastīgās virves + elastīgās virves iekārtas diagramma *1)

Lido Šahs (Bandinieks*20+Dice*2)

Gobang (Bandinieks*68)

Motīvs:

1.Materiāls-izgatavoti no cieta koka karkasa un koka spēlēt daļas, videi draudzīgs, skaists un izturīgs, izturīgs.Uz gluda koka rāmis padara to viegli, lai slaids, kad spēlē.

2.3 in 1 galda spēle-galda futbols hokeja spēle, kas peld šahs, bekgemons 3 in 1 daudzfunkcionālu galda spēli.Atverot kastes futbola ātri lob spēle.Pēc locīšanas, tur ir lidmašīnas klāja, no vienas puses, un piecu gabals kuģa uz otru.Pēc locīšanas, jūs varat ņemt to visur, lai atskaņotu.

3.Uzlabo roku un acu koordināciju-tas ir fast-paced darbības spēle, kas var attīstīt roku-acu koordināciju un naudas mehānisko prasmes, uzlabot naudas mehānisko prasmes un paplašināt bērnu uzmanību.

4.Ģimenes interaktīva spēle-piemērots 2 spēlētājiem no 5 gadu vecuma.Sporta galda spēles, ideāls ģimenes un sociālo darbību ar bērniem un draugiem!Tas var palīdzēt viņiem nokļūt pa vairāk harmoniski un uzlabot bērna konkurences sajūtu.

5.Iepakojuma saturs-1 komplekts, 3-in-1 ātri katapulta spēle: ātri katapulta; gobang un lidmašīnas, šahs. (1 valdes, 5 sarkanas un 5 zaļie gabalus, 1 komplekts gomoku, 1 kopums, kas peld šahs).Izmērs valdes spēli pēc atvēršanas ir 60x30x2.5 cm

Tagi: valdes šahs, spēle, kāršu spēles, galda spēle, medības katapulta, skatīties uzvarētājs, hokejs galda hokejs, super uzvarētājs, spoks stick, gaisa hokejs.