Zemo cenu Automašīnas Audi Lodziņā Creative Auto Karājas Tips saulessarga Sēdekļa atzveltnes Multi-function Papīra kasete Turētāju Automašīnas Audi Sūknis

€3.95 €2.53

Pievienot grozam


SKU: #w112508

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izvietojumu: Piekārtiem
  • Materiāls: Ādas
  • Izmērs: 21*12*5.5cm
  • Svars: 317g
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • krāsa: melna, bēša, brūna (nav obligāts)

Funkcijas: 1. Viegli uzstādīt: produkts ir auto audu turētājs ar karājas, elastīgs stiprinājums, kas var stabili uzstādīt uz auto saulessarga, auto sēdeklīti atpakaļ, automašīnas durvju vai novietots uz paneļa. 2. Drošas braukšanas: produkts var glabāt visu zaudēt audi kārtībā un nebūs uzmanību braukšanas laikā, kas ir daudz drošāk, nekā liekot audu kastes uz auto sēdekļa. 3. Viegli aizpildīt: produkts izmanto ērti magnētisko pogu sprādze, kuru var viegli atvērt un piepilda ar jaunu audi.Apraksts: Šis produkts ir sasprādzētas audu lodziņā automašīnām, kas piemērots visiem modeļiem, kas neliks redzeslokā, un ir ērti un droši lietot.Specifikācijas: Materiāls: āda Svars: 317g Izmērs: 21*12*5.5 cm Krāsas: melns, bēšs, brūns (pēc izvēles) Paketē Iekļauts: 1* Audu kaste (ieskaitot audu) Piezīmes: 1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: metāla papīra kasete, automobiļa audi īpašnieks sejsegu, lazada audu turētājs, honda odyssey interjera, auto laba, vintage audu turētājs, auto uzlīme, krēsls zems, saulessarga audu kaste, zelta uzkodu paplātes.