YIWUMENSA Pleds Vīriešu Uzvalki, Kāzu Tīkla Puse Maksimālā Atloks Tuxedos Plats Mētelis, Bikses, Vestes Segas Komplekts Pasūtījuma Somking Žakete H3

€122.69 €76.07

Pievienot grozam


SKU: #w112580

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmērs: Standard size and custom made
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Materiāls: Acetāts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Anglijas Stils
  • Vienuma Tips: Kostīmi
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Fit Tips: Izdilis
  • Kvalitāte: 100% Kvalitātes nodrošināšanas
  • Zīmola Nosaukums: yiwumensa
  • Izgatavots Krāsa: Kokogles, pelēks,Melns, Pelēks,Tumši Zils
  • Modeļa Numurs: H3
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Dzimums: VĪRIEŠI

Mēs esam pagodināti par iespēju padarīt skaistu Uzvalku, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds wed ding.Mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas,kas nodrošina OEM ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumiem,Mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu/uzvalku,uzņēmumiem, Un, izmantojot augstākās kvalitātes ražošanas tehnoloģijas un materiāli.Salīdzinājumā ar citu slavenu starptautisko kāzu kleitas, mums ir lielas priekšrocības, jo cenu.Mums ir laipni gaidīti katrā sirsnīga klientu,vai enquiring vai pirkšanas!Ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties Ar mums.Kā patiesu pārdevējs,mēs ļoti labprāt nodrošinātu vislabāko produktu kvalitāti un apkalpošanu.

Modelis Liecina,

Standarta Suizt Izmēri:

Ķermeņa izmēru, mums ir nepieciešams :

1. kakla _cm Vai Collas 2. Pilna Chest_cm vai 3 collas. Pilna Plecu Width_cm Vai Collas

4 .Wrist_cm Vai collas 5 Becip_cm Vai 6 Collas. Roku garums _ Vai Collas

7 .Vēders/Stomach_cm Vai 8 Collas .Jaka length_cm Vai 9 Collas .Waistband_cm Vai Collas

10 .Hip/Seat_cm Vai Collas, 11. Thigh_cm Vai 12 Collas .Bikšu ir Outseam_cm Vai Collas

13. Height_cm Vai collas 14 Weight_KG

Piegādes Veidus:

Preces tiks nosūtīt pa TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS, Ķīna Post, utt.

Piegādes termiņš:7-10 Darba dienu laikā, izmantojot TNT, UPS, FedEx, DHL u.c.

Tas ir starptautisks sūtījumu.Prece tiks couriered no Ķīnas uz jūsu norādīto adresi.

Mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana vai mežģīnes.Mēs nodot kleita ar kurjeru soma.Tvaika nospiediet ir ieteicams pēc starptautiskos pārvadājumus.Pirms sūtījuma mēs veiksim rūpīgu pārbaudi, centos būt nekādas problēmas.Bet, ja pircējs saņemtu preces konstatēja problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums pareizi adresēts.

Par Muitas Maksa:

Godīgi sakot, lielākajā daļā laika, pircējs nav jāmaksā muitas nodeva.Bet dažreiz muitas nodokli, ir jāmaksā.Parasti pārdevējs nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, lūdzu pārbaudiet muitas politika savā vietā.

Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.Sirsnīgi pateicos jums par jūsu sapratni!

Atgriešanās Un Atgriešanās Politika :

Lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.Visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas.Kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un apmierinošu risinājumu, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs.Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.

Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī, kā tas tika nosūtīta uz jums, nav mainīts un nav valkātas.Ja ir putekļi, netīrās vietās, mainīt un tā tālāk, mēs nepiedāvājam kompensācijas.Mēs piedāvājam BEZMAKSAS REMONTU uz jūsu kleita!Bet pastmarkas nosūtīt to atpakaļ un re-piegādes izmaksas ar jums tiks gan uz jūsu kontu.Tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, within14 dienas pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.

1. Q: Kā es varu saņemt atlaidi?

A: Lūdzu, mīļāko mūsu veikalā, un jūs varat saņemt mūsu veikalā kuponi.

2. Q: vai es Varu pielāgot izmēru?

A: Jā, lielumu var pielāgot saskaņā ar jūsu pašu mērījumu.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies!

3. Q: vai es Varu jums nosūtīt dažas fotogrāfijas, lai pielāgotu kleitas?

A: Mēs pielāgot kleitas pēc bildes un jūsu prasībām.Ja mūsu pašreizējā saraksti ir ne pievilcīgu jums, lūdzu, sūtiet mums fotogrāfijas, kas jums ir vienmēr sapņoja par.

4. J: vai jūs Varat nosūtīt dažas reālas bildes?

A: Mīļā, visi mūsu kleitas ir pielāgota.Ja mēs sagatavotu jebkuru citu attēlu, mēs parādīsim informāciju.Mēs varam nosūtīt arī jums kādu kleitu bildes, ko mūsu rūpnīcā, lai jūsu atsauci.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams.

5. Q: vai es Varu veikt pārveidošanu par oriģinālo dizainu ?

A: Bez maksas mazā mija, piemēram, pievienot piedurknēm utt.Bet visas prasības, jāiegūst pirms ražošanas sākšanas.

6. Q: Cik līdzīgi jūs varat veikt kleitas?

A: Visas kleitas mēs, kas ir 95% ~ 99% līdzīgs sākotnējam attēlam, jo dažādu audumu un mežģīnes modelis.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu identisku lapām pasaulē.Paldies par jūsu sapratni.

7. Q: Cik ilgi es varu saņemt?

A: Parasti mēs need7work dienām, lai padarītu kleitu, un piegādes laiks ir atkarīgs no valstīm.Jūs varat sazināties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Tagi: seno uzvalks jaka, žakete komplekts sievietēm, uzvalks vīriešu jakas, vīriešu uzvalki šalle, vīriešu veste, sieviešu tērps, vīriešu uzvalki nstopos, elektrotīkla sienas, pleds dīvāns, vīriešu smokings.

Recenzijas

Roanhese
2020-12-06
5/5
Exactly like in the picture,. Very satisfied
Akmallove23
2020-12-02
5/5
quality suits. I recommend the seller and the goods. Very quickly delivered!