400W 300W Mini Portatīvo Ātri, Elektriskie Sildītāji Touch Kontroli Karstā Ventilators Ziemas Siltāks vai Vasaras Personas Vēsākas Gaisa Kondicionētājs 220V

€16.32 €9.63

Pievienot grozam


SKU: #w112877

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Spriegums (V): 220V
  • Funkcijas: Regulējams Termostats
  • Sildīšanas Elements: PTC
  • Zīmola Nosaukums: becornce
  • Izmantošana: guļamistaba
  • Pieteikums: <10㎡
  • Sertifikācija: NAV
  • Modeļa Numurs: SKUD32286
  • Uzstādīšana: Brīvi stāvošās
  • Elektriskais Sildītājs Tips: Ventilators, Sildītājs
  • Apsildāmā Platība: <20㎡
  • Jauda: <800W

Produkta Informācija:

Motīvs:

1.Slēdzis/Touch screen, kas ērti, lai izmantotu

2. Gaismas Un Droša, viegli pārvadāt

3. Droši keramikas sildīšanas elementu, 2s krāces apkure

4. Silts ziemā un vēss vasarā, var uzsildīt un atdzesē.(Tikai Touch Vadības Tips)

4. Liels jebkur mājās: Dens, lasījumā kaktiem, darbs, vannas istabas, kopmītnes telpās, biroji, mājas, biroji, kemperu, darba vietu, soliņiem, pagrabos, garāžās un vairāk

Specifikācijas:

Krāsa: Melns, Balts

Nominālais Spriegums: 220V

Nominālā Jauda: 300W , 400W

Vadības Tips: slēdzis/Touch screen

Piemērojamo Platība: 11㎡ (ieskaitot) -20㎡ (ieskaitot)

Komplektā Ietilpst:

1x Mini Sildītājs

Produkta Rādīt:

Mūsu produkts nāk ar kontaktdakšu, kas ir Eiropas standarta kontaktdakšu(piemērots ģimenēm eiropā, piemēram, Vācijā, Francijā,Krievijā,u.c.) Ja citas sveces, ir jums nepieciešams.Lūdzu, skatiet pictureselection (Izvēlēties šos sveces, un mēs sniegsim pārveidotāji).

① .AU PLUG Austrālijā.

② .UK PLUG Apvienotā Karaliste.

③ .ES PLUG Par Izraēlu un Šveici etcIsrael un Šveici utt ir dažādas Eiropas sveces.

Ja nepieciešams,Mēs varam nodrošināt pārveidotāju, Bet, lūdzu, norādiet iepirkuma ziņu.

Sūtījumu: 1.Parasti, mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienas. 2.Lūdzu, pārbaudi, vai preces ir labā stāvoklī un parakstīt pirms piegādes cilvēks lapas. 3.Ja jums atrast produktu, ir pazaudēta vai bojāta ceļā.Lūdzu, ņemt foto un ļaujiet piegāde vīriešiem, kas to apstiprinātu.Pēc tam mēs palīdzēsim uzpildīt jūsu zaudēt. 4.Ja vēlaties produktus, nosūtīt, lai jūs varētu ātri, vai jums tā ir nepieciešama steidzami, Lūdzu, izvēlies, DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.ja jūs domājat, ka maksa ir augsta, jūs varat sazināties ar mums, mēs pārbaudīsim jūsu adresi un jums lētākais kravu.

Garantija: 1. Visi produkti tiek rūpīgi pārbaude pirms to nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma. 2. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās kuģniecības būtu jāmaksā klientam. 3. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, Lūdzu sazinieties ar mums.Mēs piedāvājam jums atbilstošu risinājumu.

Atsauksmes: 1. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

2. Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

3. Mēs augstu vērtējam jūsu atsauksmes ir ļoti daudz.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Tagi: jauda ūdens sildītājs, Sildītājs, 2000w, sildītājs portabl, termostats, ciparu termostats, ptc sildītājs, sildītājs, terases sildītājs, mājās sauna sildītājs, mājīgs kājām.

Recenzijas

White Collar10
2021-02-10
4/5
Trochę głośny, poza tym wszystko działa. Na to jak jest mały, grzeje bardziej niż wujek Zdzisiek po rozwodzie. Mały i ładny - jak mój siusiak - ale rozgrzeje twoją pannę bardziej niż Ty :P
Zareenataj
2021-01-28
3/5
Very fragile. Was party.