CNC Metāla Ieplūdes daļu komplekts fit Zenoah rovan 32cc 36cc 45cc motora rc auto daļas

€11.45

Pievienot grozam


SKU: #w113760

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Transportlīdzekļa Tips: Automobiļi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Metāla
  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
  • Tehniskie parametri: Vērtība 8
  • Modeļa Numurs: 95256
  • Upgrade Daļas/Piederumi: Adapteri
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: Montāža
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: CNC Metāla Ieplūdes daļas komplekts
  • Instrumentu Piederumi: Asamblejas Kategorijas
  • RC Daļas un Accs: Motoru

CNC Metāla Ieplūdes daļu komplekts fit Zenoah rovan 32cc motora rc auto daļas Nosūtīšanas informācija

- Preces tiks nosūtīti 2 darba dienā pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu. - Apvieno-piegāde ir vienmēr laipni, ja jūs iegādāties vairākus objektus no mums.Kādu preci var samazināt kuģniecības maksas, ja jums ir izmantot kombinēto-kuģniecības - pasta pārvadātājs ir atbildīgs par piegādes datumiem un laikiem. - Kāds parasti lielākā daļa valstu(ASV,Kanādā,Eiropā,LIELBRITĀNIJĀ) būs 10-20days. - Paātrināta piegāde ir pieejama, pamatojoties uz papildu izmaksām.Ja jums ir nepieciešams šis pakalpojums, Lūdzu, sazinieties ar mums, Mēs piedāvājam vairākas kuģniecības veidi, kā izvēlēties,Paldies - Mēs tikai kuģu gabalā, lai pircējs paypal adresi, Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms jūs kārtībā. - Starptautiskā pircējs ir atbildīgs par brokeru pakalpojumiem, ievedmuitas nodokļi, GST, PST, QST, vai jebkuru citu tarifu, nodevu vai maksu.Mūsu cenas neietver tādus maksa.Par mums Mēs sadalītu visus RC transportlīdzekļi un to daļas Rovan un Karalis Transportlīdzekļu, kas ir pilnībā savietojams ar HPI Baja.Mums arī ir dažas detaļas RC laivu un kuģu dzinēju.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums par grūti atrast daļas, mēs vienmēr esam šeit, lai jums palīdzētu.Sazinieties ar mums, Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums ASAP.Mēs atbildētu uz katru ziņojumu, ne vēlāk kā 24 stundu laikā, izņemot brīvdienās un svētku dienās.

- Ja jūs jūtat, ka mēs esam neatbilst jūsu vēlmēm, lūdzu, sazinieties ar mums un ļaujiet mums atrisināt šo problēmu, pirms atstājot mūs negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mūsu klientu apkalpošanas dienesta pārstāvi, kas ir šeit, lai nodrošinātu, ka jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem.

Atgriešanās Politiku

- Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams. - Mēs piešķiram exchange ja prece tiek saņemta bojāta vai nepareizi prece tika piegādāta.Ja mums nav pareizs daļa akciju mēs veiksim pilnu kompensāciju.

- Nē atgriešanos tiks pieņemts pēc 14 dienu laikā no postenis saņēmis.

- Precēm jābūt neizmantoto tās oriģinālajā kastē un iepakošanas atgriežoties saskaņā ar Kyocera politiku. - Pirms jūs atgrieztos, Lūdzu, fotografētu un nosūtīt mums pirmkārt, Paldies

- Pircējs ir atbildīgs par atgriežas kravu.

Tagi: zenoah motora, zenoah, 45cc motoru, rc zenoah, cy, 23cc motoru, 36cc motoru, cy motoru, 45cc, starteris zenoah.