Ķīnas Yunnan Fengqing Zelta adatu Dian hong tēja A+++ Classic kvalitātes Zaļā organisko Zelta bud Dianhong tēja Melnā Tēja, oolong

€31.16 €15.58

Pievienot grozam


SKU: #w114073

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Ķīnas Yunnan Fengqing Zelta adatu Dian hong tēja A+++

Juņnaņas Sarkanā Zelta Adatas ir jauns dažādu Yunnan Melnā Tēja.Tā ir gaiša zelta krāsu un spēcīgu un ilgstošu aromātu.Pēc alus, zupa ir spilgti sarkanā un dzeltenā krāsā un pārpildīta smaržas.Pēc alkohola, tas ir salds un vienmērīgu un ilgstošu.Tas pieder pie augstākās pakāpes no Juņnaņas Red.

Ziedkāposti ir laba smadzeņu-stiprināt un anti-novecošanās iedarbību.Tas var arī skaidrs, nogulumu artērijās, samazināt asinsspiedienu, diurētisku, pretiekaisuma, sterilizē, atsvaidzināt un mazināt nogurumu, antioksidants, kas aizkavē novecošanu un uztur kuņģa un kuņģa.

Piegāde:

Mēs kuģis pasaulē pēc Ķīnas, gaisa pastu, caur China Post vai epacket .Šie prece tiks nosūtīta uz jūsu adresi uzskaitīti www.olivers.lv.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi un pasta indeksu, ir pareizs.Jums tiks paziņots ar izsekošanas numuru pēc tam, kad krava ir tikusi darīta

Pircēju Informācija:

Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīgs kurjeru uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Mēs nevaram veikt nekādus responsibilty Pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni.

Kuģniecības Laiks:

Visas preces tiks nosūtītas aptuveni 2( divu) dienu laikā pēc tam, kad maksājums tiek noskaidroti.Tas aizņem aptuveni 27 dienu laikā par sūtījuma pienākšanu.

Par Preci:

Visas preces pārdeva mums tiek aprakstītas labāko no mūsu spējas, kā precīza kā iespējams, un ar vislielāko apzinīgums no mūsu puses.

Tomēr, lai izvairītos no jebkura iespējamā oversights, es ar cieņu lūgt jūsu palīdzību, lai palīdzētu mums padarīt šo abpusēji apmierinošu darījumu, RŪPĪGI pārskatot objektu apraksts un fotoattēli, un, lūdzot visus jautājumus, PIRMS IEGĀDĀTIES.

Problēmas?

Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.Lūdzu, rakstīt, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par ali-express

Klientam Apmierinoša.

Nevilcinieties sazinieties ar mums ar visiem jautājumiem vai problēmām, jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iegādāties ar mums.

Mums ir kaislīgi par mūsu produktiem, un mēs patiešām rūpējas par jums!

Tagi: dian hong tēja, zaļā puer tēja, sietiņš tējas kauss, ķīnas zaļā tēja, melnā ķīnas tēja, cross stitch needl, ķīnas komplekts tējas, dian hong, melnā lapu tēja, piena oolong.