1 Gabals 3D Marmora Tekstūru Drukāt Vannas Aizkaru Ūdensnecaurlaidīgs Poliestera Dušas Aizkars ar Āķi Radoši Vannas istabas Dekori 180x180cm

€20.97 €11.12

Pievienot grozam


SKU: #w114103

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • raksts: ĢEOMETRISKAS
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Materiāls: Poliestera
  • Stils: Mūsdienu
  • Modeļa Numurs: XQ0904-9

1 Gabals 3D Marmora Tekstūru Drukāt Vannas Aizkaru Ūdensnecaurlaidīgs Poliestera Dušas Aizkars ar Āķi Radoši Vannas istabas Dekori 180x180cm Mēs Pieņemam, Vairumtirdzniecība,Pielāgot,vai Kritums Kuģošanas Biznesā

1.Pieņemt pielāgot 3D digitālā druka gultas piederumi pielāgot Jebkuru Dizainu .

2.Pieņemt nometiet kuģniecības, lai,ja jūsu pasūtījums ir vairumā iegādāties,mēs jums varam piedāvāt Labāku Cenu, pls sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

IEVADS Izmērs: 180x180cm Materiāls: 100% Poliestera šķiedras Modelis: Kā attēlu Paketē iekļauts: 1xShower aizkars, 12xHooks Funkcijas: ● Viegli tīrīt ● Viegli piekārt ar C-veida āķi ● Ūdens Pierādījums,Rieva Izturīgs,Ātri Žāvēšanas un Siltuma Saglabāšana Paziņojumi: 1.Lūdzu, ņemiet vērā, ka var tikt krāsu novirzes starp attēlu un faktisko objektu. 2.Lūdzu atļaut 1-3 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,paldies. 3.Automāts/rokas mazgāšana aukstā.PRODUKTA INFORMĀCIJA

Sūtījumu

1.Mēs nosūtīsim produkts 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

2.Lūdzu, pārliecinieties, ka pilns nosaukums/pilna adrese/pareizu pasta kodu un tālruņa numuru, jūs atstāt, ir pareiza.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu nosūtīšanas informācija, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.

Atsauksmes :

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi,Lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu vērtējumu.

2.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci vai pakalpojumu,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iesniegt strīdu vai negatīvus komentārus.Mēs varam atrisināt jebkuras problēmas.

Tagi: pipari kratītājs, nano tvaika, aizkars dušas, pieaugušo ziemassvētku cepure, rideau salons, piejūras milzīgais aizkari, nomirst aizkari, aizkaru dzīvot istabā, krāsains dušas courtain, vannas istaba rozā.