Sporta Taktiku Krūtīm Karājās Pilns Komplekts, Veste Lāzera Griešana Kompozītu Auduma MK3 D3CRM

€111.99 €92.95

Pievienot grozam


SKU: #w11435

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Materiāls: 500D
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru

Attēli un Apraksti:

Apraksts:

100% PAVISAM JAUNU GARANTĒTA

Materiāls: Kompozīta audums

Piegāde:

Mēs kuģis Pasaulē.Mēs kuģis savu pasūtījumu 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Vienums, kas nosūtīti no ĶĪNAS ziņu Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 22 dienām.

Ja jums ir nepieciešams, lai izvēlēties EMS,lūdzu, sazinieties ar mums.Bet ir nepieciešams, lai uzlādētu papildu piegādes izmaksām.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 25 dienām.Ja jūs nesaņemat preci pēc 25 dienām, Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums izmeklēt un atrisināt piegādes problēmu.

Atgriešanās Politika:

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

Kuģniecības maksa, ko maksā pircējs.

Citām Politikas Jomām:

1.Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

2.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.Sazinieties ar mums, Ja jums ir kādas problēmas.Lūdzu

sazinieties ar mums .

Ja jums ir kādas problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums .

Tagi: d3cr, šūnveida tabula, veste izkraušanu, melna veste, chest rig, heilijs stratēģisko mount, vīriešu veste, d3cr micro, tactique gilet, cb150.