Augstas Kvalitātes Elektriskie Var Nazis, Skārda Nazis One Touch Jar Nazis Praktiski Var Pudele Nazis Automātiskā Burku Atvērējs Virtuves Rīki

€9.33 €7.93

Pievienot grozam


SKU: #w11460

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Rokas Var Skārda Nazis: Var Skārda Nazis
  • Varat Nazis: Pudele Nazis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Akumulators: 2 X AA Baterijas (NAV iekļautas)
  • Maksimālais diametrs: 90mm
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Darba Spriegums: DC 2.4 - 3 V
  • Metāla Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Atvēršanas Ierīces Tips: Var Atvērēji
  • Izmērs: 135 x 74mm
  • Modeļa Numurs: Elektriskā Var nazis
  • Veids: Dakša

Aizzīmju Punktiem:

1、Ērti Var atvērt: elektriskā var nazis ir viegli izmantot, vienkārši nospiediet pogu, lai atvērtu to var, un tas automātiski apstājas pēc tam, kad pabeigt uzdevumu.Tas ir piemērots visiem izmēriem no kannas.

2、Novatoriskas Tehnoloģijas: elektriskā var nazis aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, un var nazis droši griež iekšā pudeles vāciņu, saglabājot klp gludu un perfekti noslēdz pie malām, kas ļauj jums saglabāt nepabeigtos konservētu pārtiku.

3、Mazs Padoms: elektriskā var nazis nepieciešamas 2 AA baterijas (nav iekļautas) normālas ekspluatācijas, lūdzu, izslēdziet to pilnvaras pēc lietošanas.

4、Izturīgas un Drošas: elektriskā var nazis ir izgatavots no izturīga, droša un izturīga ABS un leģētā tērauda, un tas ir abrazīvi izturīgs piederums, un tā funkcijas drošības rievām un bīdāmie rīkiem, lai novērstu nejaušu pirkstu skrāpējumiem.

5、Viegli Tīrīt: nav nepieciešams nomazgāt līdzekli ar ūdeni, traipus uz produktu var noņemt, izmantojot tīru, mitru drānu.

Specifikācijas(aptuveni): Vārds, uzvārds: Elektriskā Var Nazis

Darba spriegums: DC2.4-3 V

Baterijas: 2 x AA baterijas (nav iekļautas)

Maksimālais diametrs, kas var samazināt 1. kārta: 90mm (3.5")

Izmērs: 135*74mm/5.31*2.91 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Elektriskā Var Nazis * 1

Angļu Valodas Rokasgrāmata * 1

Mūsu Brazīlijas draugiem:

Brazīlija ziņa ir īslaicīgi paziņoja, ka tai būs jāmaksā apmēram $3.50 par pasūtījumu visiem starptautiskajiem zemes gabali 27. augustā (pēc vietējā laika).Šo maksu maksā pircējs pēc sevis deklarāciju un tiks atmaksāta, ja nav samaksāts.Ja jūs nevaram pieņemt $3.5 muitas nodevu, lūdzu, nav pasūtījumu.

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, pārbaudiet saites zemāk, liels paldies par jūsu sapratni!

Pircējs lasījumā

1. Par maksājumu

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes:

2. Par piegādi

A. Kuģniecības Un Izsniegšana

Mēs pieņemt dažādus kanālus, saskaņā ar īpašībām, kravu pārvadājumi.Tā var sasniegt vairāk nekā 200 valstīs un reģionos.Mēs apsolām, ka visi pasūtījumi, kas tiks izdota četru dienu laikā.Kopš izsekošanas laiks dažādi kanāli būs dažādi, pasta pakām, ko parasti rāda 1-4 dienu laikā starptautiskās ekspress piegādes, un, ja ir sastrēgumi, izsekošanas laikā informācija tiks paplašināta.

A. Par muitas un muitas

Pasta sūtījumi parasti nerada tarifus, bet muitas noteikumi dažādās valstīs ir atšķirīgi muitošanas reizes.Lūdzu sekot informācijai laiku un sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, ja nepieciešams.Starptautiskā eksprespasta parasti rada muitas nodokļiem.Lūdzu, saprotiet, vietējās muitas nodokļa standartiem, lai izvairītos no muitas problēmas rada produktus, kas var atgriezt vai iznīcināt.Ja nepieciešams, lūdzu, konsultējieties ar savu vietējo muitošanu sabiedrība vai dot informāciju, lai vietējā muitošana.Visbeidzot, es vēlos tevi laimīgu iepirkšanās, liels paldies par jūsu atbalstu.

3.Kompensāciju&Politika

Jo starptautiskā transporta, izmaksu un laika izmaksas ir salīdzinoši liels, tādēļ mēs lielu nozīmi piešķiru produktu kvalitāti.Mēs stingri pārbaudīt, ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu, sazinieties ar mums.Jūsu labā, pārliecinieties, lai pārbaudītu pakete, pirms parakstīt un sūtīt foto uz mums.Mēs izskatīsim produkts saskaņā ar īpašiem nosacījumiem, par produktu, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu, jums būs iespēja baudīt vairāk atlaides.Ja jūs vēlaties, lai aizstātu vai atgrieztos produktu bez bojājumiem produkts, tikai atpakaļ nosūtīšanas izmaksas būs jāsedz, un mēs nosūtīsim jums jaunu produktu pēc produkta saņemšanas.Paldies par jūsu atbalstu un sapratni.

4. Krāsu atšķirība:

Ņemot vērā atšķirības starp dažādām parāda, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu projekts.Scheler Atgriešanās Politika: Pircēji var atgriezt preci 7 (septiņu) dienu laikā no objekta.Šajā laikā, ja nav darba kvalitātes problēma, pārdevējs nepieņem atgriešanos.

5.Atsauksmes

Ja jūs esat apmierināti, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu vērtējumu, tas būs mūsu lielākais pamudinājums un izveidot labāku pakalpojumu jums.Visas pūles ir tikai, lai dotu jums labāku sajūtu, kopā ar sirsnību.liels paldies

Es ceru, ka mani draugi var atrast to, kas jums ir nepieciešams šeit.

Ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani.

Vislabākos novēlējumus jums,

Tagi: var sasmalcināt, alus pudeli atvērt, konservu vāki, mednieks t krekls, jar atvērt, trudeau silikona burku atvērēju, 300b psvane, galvaskausa pudele nazis sienas, sienu, durvju atvērēju, automātiskā pudeli openor.

Recenzijas

Bernardo10 8
2020-09-17
5/5
Ok
Brazhevskij Evgenij
2020-12-23
1/5
Did not receive the goods
Ekperevozchikova
2020-11-19
5/5
Received in 16 days with tracking. Not very responsive tracking anyway. Otherwise to see the use.
Agaeva Carin 3377
2020-12-02
5/5
The order did not receive but sold to me immediately vernya money he did well and it's not his fault probably somewhere lost the parcel I advise you to pump in this store