Jauns

Jaunu Karstā Li-ion Šūnu iekarot UZVARA S6 mobilā tālruņa akumulators 3,7 V 3 vadu liela jauda, Uzlādējams litija polimēru akumulators

€40.35 €21.79

Pievienot grozam


SKU: #w114880

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Spriegums: 3.7V
  • stāvoklis: 100% Jauns
  • Veids: Li-polymer
  • izcelsmes vieta: Ķīna
  • Uzlādējams: Jā
  • Modeļa Numurs: S6
  • Izmantošana: Citi
  • Zīmola Nosaukums: yorwats
  • Iepakojums: Jā
  • Iezīme: Uzlādējams Akumulators
  • Pakalpojums: Veikals garantija
  • Daudzums: 1GB
  • Aizsardzība: pcb

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā,

Ja jums ir nepieciešams, lūdzu, rīkojumu,Paldies!

Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies!

1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo bateriju Akumulators modeļa izmērs tik ilgi, cik piemērota izmēra, var.

2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normāli Baterijas Izmērs un Spējas ir kļūda diapazonā, Bet mēs to varam atrast piemērotu vienu jums.

3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora Modeli, Spriegumu, Jaudu utt., NEVIENS Mazumtirdzniecības Kastes Iepakotas Droši Burbulis Soma.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs vēlaties, citādi mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.

Funkcijas:

1. 100% pavisam jaunu.

2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas.

3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada.

4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.

Pieteikumi

1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, utt..

2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru Elektronisko Cigarešu Dzīvoklis Austiņas Digitālā LED un citas elektroniskās ierīces.

Pirmā veida

[akumulatora spriegums] 3,7 V/3.8 V vispārējais mērķis

[baterijas izmērs] 10 mm biezs (mm) X60 plats (mm) X62 ilgi (mm)

[akumulatora kapacitāte] 6000 Mah

Otrā veida

[akumulatora spriegums] 3,7 V/3.8 V vispārējais mērķis

[baterijas izmērs] 7 mm bieza (mm) X50 plats (mm) X62 ilgi (mm)

[akumulatora kapacitāte] 4000 MAH

Akumulators ar 3 līniju aizsardzības plāksne, tipa baterijas ir 2 versijas, pirmajā ir 10*60*65 otrais ir par to pašu cenu 7*50*60., ir importēta baterijas!Nepieciešams ņemt vērā, pirmā vai otrā!Noklusējuma pircējs nosūta pirmo.Uzlādes strāva: standarta maksa: 0.5 C, ātrā uzlāde: 1.0 C Standarta uzlādes metode: 0.5 C CC (pastāvīga strāva) maksas 4.25 V, tad CV (konstanta sprieguma 4,2 V) maksas līdz uzlādes strāva ir mazāka par 0.05 C Maksimālā uzlādes strāva: 1 ° C Maksimālā izlādes strāva: 1C Gāzizlādes cut-off voltāža: 2.75 V Izplūdes temperatūra: -20 ° C~+60 ° C Uzlādes laiks: 2-4hrs (standarta); 2hrs (ātri) Aizsardzības funkcija: vairāk nekā maksas novadīšana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojumu aizsardzība, pār temperatūras aizsardzība Var sniegt oficiālu rēķinu, parasto rēķinu vairāk nekā 100 juaņu var rēķina Pircējiem ir lasīt

1. lūdzu, reģistrējieties, lai pircēji, pirms atvērt kravas paku pārbaudītu, vai preces ir bojātas vai trūkst preces, nekādu problēmu; ja konstatēts pretrunā ar Pārdevēju nekavējoties sazināties un aizpildot informāciju par saņemšanu un ļaujiet pārvadātājs, lai apstiprinātu parakstu.

2. ja pircējs nesazinās ar mums uz pieņēmumu, no preču saņemšanas dienas, tas ir, noklusējuma preču pieņemšana, un pieņemt Taobao noteikumiem virsmas saskaņoti noteikumi.

3. 5 dienas pirms pēcpusdienā maksājumu, preces var tikt nosūtīti tajā pašā dienā, pēc 5 punkti maksājumu, nākamajā dienā piegāde.Nav īpašas problēmas, mums būs jāmaksā 24 stundu laikā pēc jūsu piegādes.Papildus brīvdienas, piegāde tiks atlikta

4. lai atgriez naudu, ne kvalitātes problēmas pēc preces saņemšanas, es ceru, ka jūs apstiprināt maksājumu 48 stundu laikā, paldies par jūsu sadarbību!

Produkta priekšrocības

Labu drošības, pārmaksu aizsardzība, vairāk nekā izlādes aizsardzību, vairāk nekā pašreizējā aizsardzība

Aizsardzība IC tehniskie parametri: pārmaksu aizsardzība sprieguma 4.20 V + V 0.05

Vairāk nekā izlādes aizsardzība sprieguma 2.7 V + V 0.1

Vairāk nekā pašreizējā aizsardzība 3 + 1,0 (2.7 V~4.25 V)

Izplūdes temperatūra: -20 grādu C ~ +60 grādu C

Aizsargātu IC parametri: pārmaksu aizsardzība sprieguma 4.20 V + 0.05 V, vairāk nekā izlādes aizsardzība sprieguma 2.7 V + V 0.1

Augsta darba spriegums un augstu enerģijas blīvumu

Cikla dzīve ir gara un drošība ir augstā līmenī,

Formu un lielumu garu vārdiem

Sevis atbrīvošana ir maza, ne piesārņojumu

Maksājuma 1. Lūdzu, veiciet maksājumu asap , tad mēs varam organizēt sūtījumu, jums asap. 2. Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus , un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Piegāde: 1. Preces tiks nosūtītas ierakstītā Gaisa Pastu uz jums, cik ātri vien iespējams. 2. Akumulators būs visu testu, pirms veiksmīgas nosūtīt loģistika . 3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, un detalizēti, Un, lūdzu, piedāvā mums savu tālruņa numuru un zipe kodu, lai nodrošinātu post office var sasniegt jūs. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā(krieviski 70 dienas, Brazīlija 90 dienas) no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar usWe būs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās Tranzīta laiki var atšķirties , jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.Sazinieties 1. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums, Mēs atbildēsim ap 1-2 darba dienu . 2. Lūdzu, nav jāpiemēro strīdu 60 dienu laikā(krieviski 70 dienas, Brazīlija 90 dienas), pieņemsim, saglabāt labas biznesa attiecības. 3. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, Pirms jūs vēlaties, lai dotu mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi , tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Rūpnīcas:

Tagi: li ion 3 vadu 37v, litija jonu baterry 3 82, 3 voltu led vadu, li ion 3 iepakojumi, li ion 3 vape 7, 3 krāsu led vadu, li po 3 vadi, li ion 3 valdes, li ning būtība 2 3, iepakojumā li ion 3.