Jauns

110v, 220v Elektriskā holandiešu Pankūkas Poffertjes Maker Mašīna Maiznieks

€177.04

Pievienot grozam


SKU: #w11525

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Sertifikācija: CE
  • Maināmās Plates: pankūku
  • Spriegums (V): 110V vai 220V
  • Modeļa Numurs: FM035
  • Zīmola Nosaukums: FRUITMEIMEI
  • Iezīme: Non-Stick Cepšanas Virsma
  • Jauda (W): 1500W

Specifikācija: Produkta Nosaukums 110v, 220v Elektriskā holandiešu Pankūkas Poffertjes Maker Mašīna Baker Art. - Nr. FM035 Izmēra

Mašīna: 62x31x20cm

Vafeļu: 44x11mm Materiāls

Nerūsējošā Tērauda Mašīna Ķermenis

Non-stick pelējuma plāksnes Spriegums

110v vai 220V Jauda 1500W Lietošanas Sākuma,Svinības,Kafejnīca,Tējas Veikals, Kā tas darbojas Cept vienu plakni(50gab) jo 1-5 min Iepakošanas Standarta eksporta iepakošanas Plāksne 1 plate: 50-caurumu Piezīme

Atbalsta durvīm līdz durvīm piegāde ar DHL/FedEx/EMS/TNT/UPS,u.c.

Produkta Detalizētus Attēlus:

Piegāde

Starptautiskās Pircējiem - Lūdzu, Ņemiet vērā: Pasta pakalpojumu: Starptautiskā FedEx/DHL/EMS Kurjeru ar prioritāte Piegādes laiks: 3-6 darba dienas, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums, un dotu laiku mums rīkoties.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Piegādes Laiks ir apm. 3-6 darba dienas, lai lielākā daļa ASV / UK / AU galamērķiem.Mēs neesam atbildīgi par pārvadātāju tranzīta laiku.Šī informācija sniedz pārvadātājam, un izslēdz, brīvdienās un svētku dienās.Ievērojiet, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši maksimumstundās, vai inclimate laika apstākļi.Visas preces tiks nosūtītas no mūsu noliktavas Ķīnā, kas tieši.Mēs nevaram kuģis brīvdienās un mēs nepiedāvājam sestdiena, svētdiena vai brīvdienu piegādes.

Atgriešanās Politiku

Ja jums ir bojātu preci, kas jūs vēlaties, lai atgriešanu vai apmaiņu, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā no jums saņemt sūtījumu.Bojāts vienumi ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, jums ziņotu par problēmu.Atgriezies preces ir jāatdod tās oriģinālajā iepakojumā un aksesuāri.Mēs samazināšanās visu atbildību par jebkādu kaitējumu, kas laikā atgriezties.Klients ir atbildīgs par kuģniecības maksas jebkurā atpakaļ nosūtītās preces.Mēs atmaksāsim vai veiciet nomaiņu atkarībā no mūsu pieejams noliktavā.

Sazinieties ar mums

Ja jums ir kādas problēmas vai ieteikumu, lūdzu, E-pastu mums ar savu art. - Nr. mēs esam ļoti priecīgi jums palīdzēt.Mēs esam apstrādāt liela apjoma e-pasta vēstules katru dienu.Lūdzu, ļauj mums, lai atbildētu jūsu e-pasta 24st.

Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte.Mēs vēlamies, lai jūs būtu apmierināts ar preci, un gūt labumu no mūsu lielās cenas, lai jūs varētu atgriezties pie mums vēl un vēl.

Tagi: tirdzniecības pankūku maker, elektriskā pankūku maker, nīderlandes pankūku maker, āmuru izsist, dreidel, multi maiznieks, Bleiks, plastmasas augšu, holandiešu pankūkas, rievotās machin.