3 in 1 MIG / MAG / TIG / FLUX / Inverter MMA Metinātājs 200Amp Combo Metināšanas iekārta

€214.10 €192.69

Pievienot grozam


SKU: #w11590

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Svars: 14.6
  • Modeļa Numurs: DHJMIG-2003IN1001V2

MIG-200 3 in 1 Elektriskās Lodēšanas Stacija 220V IGBT Invertoru, Metinātājs, Metināšanas iekārta

Produkta Apraksts:

Daudzfunkciju 3-in-1 MIG/TIG/MMA profesionālās combo metinātājs, kas spēj metināšanas līdz leģēta, mazleģēta tērauda, metinātas tērauda, nerūsējošā tērauda, vara un Čuguna.Tas var strādāt arī ar cieto vadu un plūsmas vadu, stiepli, tas arī ir TIG Lāpu un STICK funkciju, var metināt tērauda un nerūsējošā tērauda perfekti.Funkcijas un Detaļas 【 IGBT INVERTORU] aicina - IGBT jo inverter tehnoloģiju funkcijas ar pašreizējo kontroles, kvalitatīvu,stabilu sniegumu;Maza izmēra, viegls-sver,viegli darboties,ekonomisks,praktisks.

【PLŪSMAS ELEKTRODU STIEPLE] aicina - Lux elektrodu stieple ar adapteriem var viegli sasniegt bezgaisa metināšana.Stieple ar serdi, self release metāla inertās gāzes, kamēr metināšana, novērstu oksidāciju ar piemetinātu daļu.

【 ATŠĶIRĪGA PANEĻA] aicina Pārslēgšanas metināšanas režīmu viegli.Aprīkots arī ar atšķirīgu LCD displejs, kas rāda spriegumu un ampēri lai jūsu pārbaudes.Tas ir viegli pārbaudīt un izmantot.

【IEKŠĒJO STIEPLES PADEVĒJS] aicina - Augstas kvalitātes Integrētu stieples padevējs, lai nodrošinātu vienmērīgu barības vadu,regulējams metināšanas spriegumu un strāvu.Iet ar vienmērīgu vidējo ātrumu un spēcīgs lielu motoru.

【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina - Piemērots metināšanas normālu plānas tērauda un dzelzs, ideāli piemērots mājas DIY un vispārējās remonts darbs.Rokturis, viegls svars, kompakts dizains, viegli tulkošanas un uzglabāšanai.

Produkta Iespējas:

Specifikācija:

---Efektivitāte: 85%

---Metinātājs Tips: MIG/MMA/TIG

---Spriegums: 1 fāzes 220v±10%

---Izejas Strāva: 20-200 A

---Aizsardzības Pakāpe: IP21S

---Nominālā darba Cikls: 200A @ 60%

---Stieples Ātrums: 2.2-12m/min

Pakete Ietver:

---1 x MIG-200 Invertora Metināšanas iekārta

---1 x Metinātājs MIG Lāpu

---1 x 2M Kabeļi Ar Elektrodu Turētājs

---1 x 2M Kabeļi Ar Zemes Skava

---1 x Metinātāja Masku Un Suka

---1 x Produkta Rokasgrāmatu

Appliccation:

Porduct Attēli:

Tagi: tig metināšanas machin, metinātājs mig, šuves, power inverter alternatīvas, magsaf, loka aukstās metināšanas iekārta, metinājuma vietas, maiņstrāvas tig metinātājs, mig, mma īss.