Jauns

Bezmaksas Piegāde 50gab Rozā 20x29Cm A4 Karstspiedes Folija Papīra Laminātori Laminēšanas Transfere par Eleganci Kartes

€4.11

Pievienot grozam


SKU: #w116011

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Folijas papīra
  • Modeļa Numurs: Rozā
  • Zīmola Nosaukums: suruech

50 Loksnes Rose Gold A4 Izmēra Folijas Papīri

Par daudzumu: Folija ir ļoti mīkstas, plānas un grūti saskaitīt ar roku, mēs iepakotas un rēķināties ar mašīnu, pārbaudīt ar mūsu iepakotājs, pirms izsūtīšanas, bet vēl daži klienti sūdzas par 2-3sheets bija pazudis.Mūsu gatavs, ir piedāvāt pietiekamā daudzumā, un lielākā daļa ir nekādu problēmu, lai samazinātu sūdzību, mēs noteikti 5% atlaide, kas veido maz iespēju zaudējumi, kas tagad un tad, jūs varētu apsvērt, pirms izdarīt pasūtījumu.

Paldies par jūsu sapratni!Pievienot elegance uz jebkuru dokumentu, kas uzdrukāts uz lāzera printera vai kopiju mašīna.Drukāt dokumentu no lāzera printeri vai kopētāju.Vieta folijas seju uz leju, uzrāpieties pusi uz augšu, pār platība jūs vēlaties krāsu.Tagad jūs varat dzelzi, tas ar ļoti karstu gludekli.Pagaidiet 30 sekundes, un noņemiet.Jūs varat arī palaist caur laminātors, lai ievērotu folijas.Lāzera Folija darbi, pieturoties pie plastmasas toneris.Nestrādās par tintes printeriem.Stuff jums ir nepieciešams: Papīra, pēc jūsu izvēles (kā ilgi, kā jūs varat likt to, izmantojot lāzera printeris), lāzera printeri, Folija attēlu, kuru vēlaties pievienot, lai jūsu papīra.dzelzs vai karstā laminato 1. Solis: attēlu Drukāšana uz papīra.2. solis: Uz drukāto attēlu ar foliju Solis 3: Lietot dzelzs vai karstā laminater, lai to apstrādātu 4. Solis: Noņemiet foliju pie papīra Posteņi:

50 gab. Rose Gold A4 Izmēra Zelta Karstā Folijas Papīra Laminātors

Tagi: plēves, folijas, a4, atstarojoša karstspiedes, filmu karstspiedes folija, folijas aploksnē a4, cilmes spalva, metalizēta karstspiedes, zelta spalva, folijas pildspalvu karstspiedes, pārsūtīt folija a4, tintes spalva.