15 Gab./Lapa 3D Nail Art Ziemassvētku Slīdni Wraps Sniegpārslas Elk Santa Līmi Nagu Uzlīmes Krāsains X Mas Dizaina Piederumi Rīks

€9.80 €7.44

Pievienot grozam


SKU: #w11622

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Ziemassvētku Halloween Ghost sniega cilvēks
  • Materiāls: Plastmasas
  • Veids: 3D Nagu Rotājumi DIY Uzlīmes
  • Vienuma Tips: Uzlīmes & Decal
  • Funkcijas: nagu Art Uzlīmes, Uzlīmes, Nagu Piederumi
  • Atbalsts: bezmaksas piegāde/kritums shoping/vairumtirdzniecība
  • krāsa: Samaisa deisgn/Christmas/Festivāls
  • Izmantošana: Modes Ziemassvētku 3D Ar Zelta Dizains
  • Modeļa Numurs: Uzlīmes & Decal
  • Izmērs: 80mmx103mm
  • Daudzums: 15 gab./daudz
  • Zīmola Nosaukums: Nagu Saule

Postenis Apraksts

3D Nail Art Uzlīme Santa klaus Nagu Uzlīmes Ziemassvētku Ziemassvētki Slīdni Apdare Manicura

Pārdošanas punkts

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Piemērots lietošanai uz augšu, nagu laka, UV gēla laka, akrila, u.tml.Viegli uzklājiet uz dabiskiem vai mākslīgiem nagiem.Piemērota lietošanai mājās vai profesionālai lietošanai.

Kā lietot

1. Piemērojot bāzes mētelis un gaidīt, tai izžūt. 2. Izvēlieties bāzes krāsu, ka jūsu patīk un piemērot to uz jūsu nagiem, pēc tam jāgaida, kamēr tas 90% mitruma. 3. Izmantot pinceti, lai maigi novērstu sagatavotas uzlīmes, novietojiet to uz jūsu nagu, un nospiediet to. 4. Attiecas top coat par perfektu efektu.

Specifikācijas

Daudzums: 15 Gab./daudz(Mix Dizains) Uzlīmes Izmērs:80mmx103mm Iepakojumā:1 gab./Papīra Karte,kopā 15 gab.

PIEZĪME

Ja jums ir nepieciešams liels daudzums Vai darīt savu dizainu,mēs varam sniegt jums lielas atlaides,tikai atstājiet ziņu uz mani.

Zīmola stāsts

Nagu Saules zīmolu, lai padarītu jūsu nagus skaistāku, zīmolu jau ir 5 gadu vēsture, galvenie ražošanas high-end nagu failu, koka failu, sūklis failu, sūklis nagu failu bloķēšanas, spodrināšanas līdzekļi, manikīra komplekts, nagu saules zīmola pārtraukuma rutīnas, darīt daži vairāk modes, skaistāka, vairāk noderīgus produktus, ļaujiet patērētāju pieredzi, izmaksu efektīvu ultra-augstas manikīra instrumenti,.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q:vai jūs Varētu mainīt citus express,mums ir nepieciešamas preces ungently?A: Jā,Mēs arī nosūtīt preces ar DHL,Fedex,UPS, un citi, ja jūs varat maksāt mums vairāk express izmaksas, vai jūs pērkat enought preces.lūdzu, sazinieties ar mums vai arī atstāt savu ziņojumu.Q:es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni,whtat ir jūsu vairumtirdzniecības cenu?A:Hi,Paldies par jūsu izmeklēšana,ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, nosūtiet mums e-pastu vai atstājiet savu ziņu, kādas ir jūsu gribu, lai mums, mēs gribētu dot savu labāko cenu, - 24 stundu laikā.Paldies.Q:vai jums ir citi, produkts, ko mēs vēlamies pirkt kopā ar savu produktu,man nav atrast to jūsu veikalā?A:Jā,mēs varam nodrošināt to, ko jūsu vēlaties,lūdzu, atsūtiet mums informāciju un attēlu,mēs varam atrast to, kas jums.

Par Samaksu:

1. Mēs pieņemam Alipay , West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu process, vai DARĪJUMA.Labākais veids ir tiešs tiešsaistes maksājumu, jūs varat izvēlēties pats. 2. Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona, adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

Par sūtījumu:

1)Visus posteņus, kas tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad jūsu maksājums ir skaidrs. 2)preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniedzot lielākā daļa valstu robežās no 10 līdz 20 darba dienām.Šeit ir shiping laikā ar Ķīnas Gaisa Pastu

Tagi: mākslas nagu uzlīmes, mirdzošs uzlīmes 3d, nagu art, ziedu nagu wrap, ziemassvētku cepure santa claus, dobi sniegpārslas nail art, āzijas nail art, dekori nagu, moyra nail art, gellak nagu 3d.